To je to što me zanima!

Frajeri su 'padali u nesvijest': Lana u haljini skočila u bazen

Iako nastupa diljem Hrvatske i Slovenije, pjevačica nastoji svaki koncert učiniti posebnim. Tako je pri kraju koncerta u Đakovu, s plesačicama skočila u bazen
Vidi originalni članak

Lani Jurčević (30) singl 'Ludo ljeto', čiji spot ima gotovo 5 milijuna pogleda, zaista je obilježilo ovo ljeto. Iako nije imala puno slobodnog vremena, Lana se ludo provodila na svojim koncertima diljem Hrvatske i Slovenije.

Svojim obožavateljima, Lana uvijek nastoji priuštiti nešto novo i zabavno. Tako je, na primjer, pri kraju koncerta u Đakovu Lana odlučila skočiti u bazen koji je bio tik do bine. Obožavatelji su oduševljeno urlikali i pljeskali, a Lana i njene plesačice provodile su 'Ludo ljeto' u djelo.

Iako je napravila odličnu atmosferu za svoje fanove, sljedeći dan Lana se razboljela, no ne žali ni za čim.

- Sve se tu malo nakupi. I klima i putovanja, tempo i skok u bazen. Svejedno, volim da je ljudima zabavno na koncertu, a ljeto ne može bit ludo ako radiš sve po p.s-u. Ovo je baš bilo simpa za kraj koncerta i nije mi žao. Sad odmaram koji dan i onda opet na pozornicu - rekla je pjevačica.

Ako želite vidjeti čime će Lana svoje fanove ponovno razveseliti, imate priliku ju vidjeti u Sv. Križu Začretje gdje nastupa 28. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 260

  • Marginalac 1 26.08.2015.

    a što reći,ne znam,kaže ovaj novinar,muškarci padali u nesvjest,o moj bože ,novinaru idiote jedan..a tko je ta ženska,šta je ona,što si ona umišlja ili smo,ste,su svi idioti u ovoj hrvatskoj....užassss

  • 779danai4ure 26.08.2015.

    a mi obični nismo uspili past ili bacit 'u nesvist' nego samo frajeri :-)))

  • 779danai4ure 26.08.2015.

    prava ljubav nije potrošnaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare