To je to što me zanima!

Franco je ljubio čarapu dok je pokušavao 'srušiti' internet

Glumac je na sebe navukao ružičastu baletnu haljinicu i na glavu stavio rajf sa zečjim ušima jer su mu tako naredili obožavatelji s kojima je bio na videochatu
Vidi originalni članak

Nakon što ni golom i nauljenom Kim Kardashian (34) časopis Paper nije uspio 'srušiti' internet to su ponovo pokušali uz pomoć Jamesa Franca (36). Iza internetske kampanje 'Break the internet' stoji dobro elaborirana marketinška kampanja koja zvijezdama koje u njoj sudjeluju, ali i spomenutom listu donosi ogromnu medijsku pažnju. Za 'lajkove', pratitelje, hashtagove i 'shareove' Franco je gotovo sat vremena u ponedjeljak na videochatu radio što god su ga obožavatelji tražili. 

Screenshot

James je s obožavateljima razgovarao uživo iz hotelske sobe koja je bila opremljena raznim rekvizitima, odjećom, hranom, igračkama, ali i živom mačkom. Glumac je tako plesao uz pjesmu 'Everybody' Backstreet Boysa i ljubio se s lutkom napravljenom od čarape, a na sebe je obukao ružičastu baletnu haljinicu i stavio rajf sa zečjim ušima. Morao je naslikati i portret svog kolege Setha Rogena (32) s maslacem od kikirikija i džemom.

Screenshot

Cijeli video možete pogledati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 4

  • otilliaOS33 18.11.2014.

    lik je smiješan, što drugo reći :D

  • zeleno oki frajer 18.11.2014.

    bas glupo

  • kristofor_kolumbo 18.11.2014.

    Ovo je bas strava. Bolje gledat i citat o zezanciji nego gledat umjetnu i nauljenu straznjicu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare