To je to što me zanima!

Francuskoj misici će uzeti krunu zbog golih slika?

Mlada Valerie Bague 8. prosinca postala je Miss Francuske. Prije dva dana u javnost su izašle njene obnažene fotografije stare tri godine
Vidi originalni članak

Tri godine prije nego se prijavila i pobijedila na izboru za Miss Francuske, Valerie Bague (22) se slikala gola. Fotografirana je kako u pozi kao Isus na raspelu, obnažena u bazenu jede jogurt. Sada bi joj se zbog toga moglo dogoditi da ostane bez titule najljepše, tek nekoliko tjedana nakon što ju je osvojila. Fotografije je objavio francuski magazin 'Entrevue', a Valerie je nakon toga izjavila da se osjeća izdanom. Voditeljica francuskog izbora za miss, Geneive do Fontenay (75), zatražila je od Valerie da vrati krunu. Nije joj jasno kako se mlada ljepotica uopće usudila prijaviti na izbor kada je bila savršeno svjesna da te kompromitirajuće fotografije postoje. Valerie je na izbor za miss došla sa svog rodnog otoka Reuniona, koji se nalazi u Indijskom oceanu, ali je pod francuskom upravom. Među svojim otočanima ima veliku podršku. Bague je odmah nakon objave fotografija rekla kako joj ne pada na pamet da preda titulu zbog toga.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gidu 26.12.2007.

    a,zene ko zene.....glupe ko noc,bez imalo mozga......

  • armagedon6 26.12.2007.

    a gdje su te slike?

  • buzdovan 26.12.2007.

    Jelena, \"kako se rađamo\" nema veze s pravilima takvih natjecanja. To nije izbor za Playboyeve zečice već za Miss. Osobno takve izbore smatram jednim od najvećih idiotluka i totalnim podcjenjicanjem žena i ostalih moralnih vrijednosti, ali ako ih se već održava neka budu u okviru zadanih pravila. Inače će prije slijedećeg izbora prijavljene natjecateljice masovno snimati porniće i slikati se po svim mogućim časopisima pokazujući svoje atribute! Tko ju jebe, znala je pravila igre!

Komentiraj...
Vidi sve komentare