To je to što me zanima!

Franka Batelić predstavila novu pjesmu: Nastala je dok u meni kucaju dva srca. To je neopisivo!

Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili 'Priču o nama' i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek, ispričala je
Vidi originalni članak

'Priča o nama' novi je singl pjevačice Franke Batelić (30). Pjesma emocijom prati njezine dvije najdraže balade - nagrađivane hitove 'S tobom' i 'Sve dok sanjaš'.

POGLEDAJTE SPOT:

- Nekako se spontano dogodilo da je 'Priča o nama' kroz emociju, snažnu poruku u tekstu i glazbenu produkciju prepunu osjećaja ispričanih kroz gudački orkestar, zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je 'Sve dok sanjaš 'nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna, jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost - rekla je Franka.

- Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili 'Priču o nama' i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima - dodala je pjevačica.

ČEKA DRUGO DIJETE Franka Batelić otkrila gdje i s kime provodi posljednje dane trudnoće: 'Ljeto nije gotovo!'

Glazbu i aranžman potpisuju Branimir i Matej Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Za novu baladu, Franka je snimila video priču u impozantnom i monumentalnom zagrebačkom Francuskom paviljonu izgrađenom 1937. godine. Spot u produkciji Sestrica i pod redateljskom palicom Luke Sepčića slavi žene - njihovu snagu, krhkost, talent i nježnost.

- Željeli smo čistim slikama dočarati ljepotu, čistoću, mir i jednostavnost emocija, kada pustimo da nas vodi srce - zaključila je.

Modni izričaj u spotu potpisuje već provjeren Frankin tim - stilistica Jasenka Tudor Bevanda, frizeri Zvonimir Franić i Martin Posavec, te make up artist Karlo Rusan.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S FABIJANOM

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MarjanaKrstavac 11.10.2022.

    Lijepo,i lijepe uspomene ,zapisane u pjesmi i videu ,isto kao i (Vesna Đogani ) sretno i lijepa mislim da je ona meni čak najljepšia kad je trudna ,zrači ,mislim upravu su kad kažu da je to drugo stanje ali njoj zaista stoji😍

  • Zlatna Vuga 10.10.2022.

    Baš je lijepa trudnica.

  • eho' 10.10.2022.

    Lijepa i nježna pjesmica

Komentiraj...
Vidi sve komentare