To je to što me zanima!

Franka Batelić otkrila gdje i s kime provodi posljednje dane trudnoće: 'Ljeto nije gotovo!'

Pjevačica se nedavno fotografirala i ispred ogledala. Za tu je priliku odjenula tamnoplavu haljinu s zlatnim detaljima, a svu je pažnju usmjerila na svoj, sada već, poveći trbuh
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (30) otkrila je kako posljednje dane trudnoće provodi u Istri, u svom rodnom gradiću Rapcu. Društvo joj rade sinčić Viktor i pas Oskar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljeto još nije gotovo - napisala je Franka u opisu fotografije.

Na prvoj fotografiji maleni Viktor pozira u plićaku, a na drugoj se može vidjeti pjevačicu koja mazi svoj poveći trbuščić u društvu psa i sina.

Franka se nedavno fotografirala i ispred ogledala. Za tu je priliku odjenula tamnoplavu haljinu s zlatnim detaljima, a svu je pažnju usmjerila na svoj trbuh.

POKAZALA TRBUŠIĆ Franka Batelić odbrojava još sitno do drugog porođaja: Želim da ostaneš trudna zauvijek

Pjevačica je kosu skupila u nisku punđu, a na licu je imala malo šminke u zemljanim tonovima. U opisu fotografije dodala je da joj je ovo 'najveća avantura od svih', a označila je svog supruga, nogometaša Vedrana Ćorluku (36).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • opcina labin uhljebi smrdljivi. 13.11.2022.

    Siptari vrebaju bre ceo Rabac na rivi odakle je ova pevacica. Per bre lovu narko bosa preko sladoleda i nekretnina. Policija bista ne poduzima.

  • Imperatrice 05.10.2022.

    "Ljeto nije gotovo", reče žena na plaži u crnim čizmama 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare