To je to što me zanima!

Franka Batelić pokazala nokte, a pažnju je privukla kupaonica

Iako nije otkrila lokaciju na kojoj je fotka nastala, pretpostavlja se da je riječ o interijeru vile u koju bi glazbenica ubrzo trebala useliti sa suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovim sinčićem Viktorom
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (28) na Instagramu se 'pohvalila' manikurom u duginim bojama, a pažnju na fotografiji privukla je minimalistički uređena kupaonica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nije otkrila lokaciju na kojoj je fotka nastala, pretpostavlja se da je riječ o interijeru vile u koju bi glazbenica ubrzo trebala useliti sa suprugom Vedranom Ćorlukom (34) i njihovim sinčićem Viktorom.

Inače, riječ je o luksuznoj vili u centru Zagreba čija se vrijednost procjenjuje na 15 milijuna kuna i koja se prostire na 1553 četvorna metra. 

FOTO: 'IZLAZAK' NA ŠPICU Franka je sa svekrvom Anđom izvela sinčića u šetnju gradom

Pjevačicu su fanovi nedavno imali prilike vidjeti u pomalo drugačijem izdanju. Franka je pozirala u donjem rublju sjedeći na stepenicama. U opisu fotografije otkrila je kako je tek nakon devet mjeseci trudnoće shvatila koliko je žensko tijelo nevjerojatno.

 

- Nisam imala pojma što sve naše tijelo može izdržati. I naučiš ga voljeti i poštovati. Neizmjerno. Prije godinu dana vjerojatno ne bih objavila ovu fotku ili bi ju pak doživljavala na drugačiji način - napisala je među ostalim.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Marija Magdalena 💓💓 27.10.2020.

    E to znači dobro se udati...ah tko mi kriv što sam izabrala ljubav a ne novac kao ona...

  • Iskrena mala 27.10.2020.

    Meni su oni baš lijep par

  • 26.10.2020.

    Dobra Franka, al za kupatilo nema baš ukusa

Komentiraj...
Vidi sve komentare