To je to što me zanima!

Franka Batelić promijenila imidž nakon što je preboljela korona virus: 'Zbogom plavoj kosi'

Za transformaciju koja je oduševila njezine obožavatelje zaslužan je njezin dugogodišnji frizer i bratić Zvonimir. Čini se kako se pjevačica dobro oporavila od virusa jer na fotografiji pokazuje široki osmjeh
Vidi originalni članak

Franka Batelić (29) osim glasa, može se pohvaliti i dobrim ukusom. Ona se redovito se može pronaći na listama najbolje odjevenih žena, a njezin stil kopiraju mnoge zaljubljenice u modu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako se okušala i u novom valu brineta, a svojom transformacijom oduševila je obožavatelje.

ZDRAVSTVENI PROBLEMI PJEVAČICE Franka se požalila na posljedice zaraze koronavirusom: 'Život bez okusa i mirisa nije život!'

Za promjenu je zaslužan njezin mladi bratić i frizer Zvonimir koji brine o kosi mnogih hrvatskih zvijezda poput Maje Šuput Jelene Rozge. Franka je fotografiju nove boje kose odmah podijelila na Instagramu. U manje od sat vremena dobila je više od tisuću lajkova.

Pjevačice je nedavno preboljela korona virus, a zbog njega je morala otkazati i koncert u Lisinskom.

'MA TKO TO MOŽE SLUŠAT?' Estradni menadžer nikoga ne štedi! Napao Marka Tolju, Lanu Jurčević, Lozara, a sad i Franku

- Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze korona virusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. Liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje. Neopisivo mi je žao sto ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak, odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim - napisala je tada u isprici obožavateljima koji su ju podržali i zaželjeli joj brzi oporavak.

Čini se kako se Franka dobro oporavila jer joj, na fotografiji najnovije transformacije, lice krasi široki i veseli osmjeh.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Molykadosy 18.09.2021.

    Pošto zubatac?

  • 18.09.2021.

    Zasto svi pisu o njenim zubima?? Zena ima ljepse zube od 93.5%Hrvata 18+ i od 99.8% 40+.🤭

  • ivo63 18.09.2021.

    koliko ljudi dobije koronu pa niko ne piše o njima a koga zanima da je ova djevojčica imala koronu

Komentiraj...
Vidi sve komentare