To je to što me zanima!

Franka Batelić u Americi bila među top 5 studenata

Franka je bila među pet najboljih studenata na Berkleeju. Učila je od profesora koji su surađivali s Madonnom, Michaelom Jacksonom, Princeom...
Vidi originalni članak

Mlada pjevačica Franka Batelić pet je tjedana provela na prestižnom glazbenom sveučilištu Berklee u Bostonu. Ondje je, ističe, naučila boriti se za svoje ciljeve.
- Sad znam koliko se moraš truditi da bi ljudi uvažili tvoje kvalitete. Berklee je san svakog glazbenika, a škola mi je promijenila način gledanja na život - kaže Franka.
Ona je bila jedna od 2000 studenata koji su dobili stipendiju, a na kraju petotjednog školovanja bila je među pet najboljih studenata na sveučilištu.

>>> Više pročitajte u novom 24sataExpressu!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Philly76 11.09.2010.

    baš je simpatična

  • gigolina 11.09.2010.

    Lavinia, i te kako je bitno...nije to jal nego naša stvarnost...cura je OK ali \"bila među top 5 studenata\" pitam vas u kojem vremenu (petotjedno, za vašu informaciju) niko za taj period ne može bit top 5 studenata, btw, cura je sve ono što ste napisali, slažem se....ali dajte.....sin moje prijateljice studira medicinu, sad će 6. godina...do sada prosjek 5,00.....ja mislim da je on top 2...Franka, ne ljuti se i nastavi dalje uz moje iskrene želje za uspjeh

  • dssddssdsfggdsw 11.09.2010.

    Da i?

Komentiraj...
Vidi sve komentare