To je to što me zanima!

Franka je na dodjeli nagrada 'prošetala' torbu od 26.500 kn

Na dodjeli 'Top.hr Music Awards' za izvođačicu godine proglašena je Franka Batelić, koja je odmah komentirala kako će se 'rasprsnuti' od sreće. S kolegom Damirom pozirala je sa skupocjenom torbicom
Vidi originalni članak

Pjevačica i novopečena majka Franka Batelić (27) se na dodjeli glazbenih nagrada 'Top.hr Music Awards' pojavila sa zelenom torbicom marke Chanel, čija je cijena 26.500 kuna. 

POGLEDAJTE '24 PITANJA' S FRANKOM BATELIĆ:

Odjenula je crne hlače i metalik top, no na fotografiji s kolegom Damirom Kedžom (32) za oko je svima zapela upravo skupocjena torbica.

'Top.HR Music Awards' glazbena je nagrada proizašla iz suradnje Hrvatske diskografske udruge i RTL-a. Nagrada se u četvrtak dodjeljivala u kategorijama koje se odnose na radijsko emitiranje, prodaju albuma, turneje i streaming na Deezeru u 2019. godini.

Za izvođačicu godine proglašena je Franka Batelić koja je odmah komentirala kako će se 'rasprsnuti' od sreće. Novopečena majka je bila nominirana za regionalnu glazbenu nagradu za najbolji glazbeni video, ali nije je osvojila niti se pojavila na dodjeli.

VEDRANU JE ROĐENDAN Obitelj Ćorluka slavi: Čovjeku mom, nek je sve lako i lepršavo

Dobila je nagradu za najslušaniju pjesmu Narodnog radija, ali je umjesto nje na pozornici pjesmu 'Sve dok sanjaš' zapjevao glazbenik Stjepan Lach. Na 'Cesarici' je dobila nagradu za hit godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 07.02.2020.

    Ima se moze se, i tata bi sine.

  • x00x 07.02.2020.

    a beba od koji mjesec doma sa sitericom... znaju se prioriteti

  • Linz 07.02.2020.

    Da nema ušiju ona bi se smijala oko glave ............................................k'o Hanka Paldum !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare