To je to što me zanima!

Franka: Moji su sretni jer sam i ja sretna, upoznali su Vedrana

Upoznala sam Vedrana s roditeljima, ali to nije bilo ovog ljeta kako se pisalo. Sviđa im se Vedran, rekla je za časopis Story Franka koja se nedavno vratila izMoskve
Vidi originalni članak

U subotnjoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' nastupila je Franka Batelić (20). Predstavila je svoj novi singl 'Pred svima'. Pobjednica 'Showtimea' i 'Plesa sa zvijezdama' nedavno se vratila u Hrvatsku iz Moskve gdje je bila kod dečka Vedrana Ćorluke (26). Njezino dobro raspoloženje odavalo je da je sretna u ljubavi, a za časopis Story je priznala da joj u vezi s nogometnim reprezentativcem cvjetaju ruže. Da je njihova veza ozbiljna govori i to što je Franka Vedrana upoznala sa svojim roditeljima.

- To nije bilo ovog ljeta kako se pisalo. Sviđa im se Vedran. Njihovo je geslo da su oni sretni ako sam ja sretna - rekla je Franka za Story, ali i otkrila da trenutačno ne razmišlja o preseljenju u Moskvu. 

- Dobro se snalazim gdje god da idem, sama sebi stvorim dom i lako se prilagodim - zaključila je pjevačica. Njezina favoritkinja u ovogodišnjoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' je Barbara Radulović. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • car321 19.11.2012.

    našla si je sponzora, ah ta ljubav :)

  • ana11 19.11.2012.

    upoznala si ti izvor para, a drugo nije bitno....

  • user_46331 19.11.2012.

    Ma jojFranka nekako si mi bezvezna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare