To je to što me zanima!

Franka otkrila unutrašnjost vile od 15 milijuna kuna: Fantastično

Batelić je ranije otkrila kako je interijere uređivala s majstorima i svekrom Jozom. Vilu su počeli graditi 2018., ali je radove nakratko zaustavila pandemija korone
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (29) pohvalila se vilom u koju je sa suprugom Vedranom Ćorlukom i sinom Viktorom uselila krajem prošle godine. Kišni dan iskoristila je tako da se naslikavala u kući, a tisućama pratitelje za oko su zapele stepenice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ponedjeljak ujutro, kiša pada - napisala je Batelić. Stepenice su komentirale i Ella Dvornik, Pamela Ramljak... Franka je sjedila na stepenicama, a iza leđa su se nalazile bijele skulpture. 

Jednokatnica u kojoj živi obitelj vrijedi 15 milijuna kuna. Prostire se na 1553 četvorna metra i nalazi se blizu kuće bivšeg premijera Ive Sanadera

ZARAZILA SE KORONOM Franka Batelić otkazala koncert u Lisinskom zbog zdravstvenih problema: 'Liječnici mi ne daju'

Radovi na gradilištu počeli su početkom 2018. godine, a na neko vrijeme ih je zaustavila pandemija korona virusa. Vedranov tata Jozo pomogao je sinu i nevjesti u uređenju njihova doma.  

POGLEDAJTE I PRIČU PRVE HRVATSKE PRVAKINJE U JUDU: 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • medeki 21.09.2021.

    Opet hrpa gadežljivih komentara. Samo se naslikaji Franka i vadi mast jadnicima koji u životu nisu nikome uputili lijepu riječ. Pljuju i prije nego pročitaju članak, čak ni slike ne pogledaju, ali uvijek imaju spreman odvratan komentar kakvi su i sami!

  • Marija Magdalena 💓💓 21.09.2021.

    Hvali se muževim parama...e moja Frankica...nisko si pala...zaradi sama pa se hvali...inače sve što ne zaradiš svojim rukama tu sreće nema...bolje se u kolibi smijati nego u vili plakati.

  • maromaro72 21.09.2021.

    Moj Vedrane žar nisi mogao naći nešto pametnije od ove g.......e.

Komentiraj...
Vidi sve komentare