To je to što me zanima!

Frano Lasić (56) preko SMS-a prekinuo sa Sašom Lešnik (25)

NAKON DVIJE I POL GODINE VEZE Glumac je putem poruke ostavio slovensku manekenku Sašu Lešnik koja je tada bila u Puli, piše slovenski portal zadovoljna.si
Vidi originalni članak

Nakon dvije i pol godine veze Frano Lasić (56) ostavio je djevojku Sašu Lešnik (25) putem SMS poruke, piše slovenski portal zadovoljna.si. Slovenka, koja je u to vrijeme bila s prijateljima u Puli, šokirala se nakon što ju je glumac putem poruke obavijestio da je s njima gotovo.

- Prva stvar koja mi je prošla kroz glavu bilo je kako da se novonastala situacija riješi. Mislila sam da će se moći nešto ispraviti s obzirom da smo nedavno imali neke vrlo kritične trenutke koje smo riješili. No, ovaj put to nije baš bilo tako - rekla je crnka.

Par je nedavno imao problema u vezi, a tome je kumovalo i Franino zdravstveno stanje zbog puno posla i stresa.

- Ne zamjeram mu. Frano je super osoba, svi ga vole i veliki je šarmer. Želim mu sve najbolje u životu - rekla je Saša koja o glumcu i nakon bolnog prekida ima samo lijepe riječi.

Kaže da joj nije žao što je posljednje dvije i pol godine provela u vezi s hrvatskim zavodnikom.

- Naš odnos je bio pun lijepih, i onih malo manje sretnih trenutaka, ali nikada nam nije bilo dosadno - rekla je manekenka koja se nakon prekida planira više usredotočiti na sebe i svoje ciljeve.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • SpužvaBobSkockani 09.08.2011.

    Koji car, drugi put neka pošalje bar MMS.

  • mazaluna 09.08.2011.

    Ostavio sponzorušu putm sms????Ma bravo Frane u tim godinama a znaš se služiti mobitelom??!!

  • riba5 09.08.2011.

    Frano se fura na nekog mulca, a čovjek za mirovinu. Daj odi čuvati ovce stari- možda je prekinuo s njom jer mu je prestara, treba mu još mlađa. Bolesno-oboje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare