To je to što me zanima!

Frano svira od svoje treće, a s pet godina imao je prvi koncert

IZNIMNI TALENTI Frano svira tri instrumenta od malih nogu, ali mu je najveća ljubav gitara. Ante Gelo je svirao na koncertima u cijelom svijetu. Nastupit će na dodjeli nagrade Ponos Hrvatske
Vidi originalni članak

Frano Živković (12) već u dobi od dvije godine pokazivao je muzički talent, a samo godinu dana kasnije počeo je svirati klavir, violinu i gitaru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Multitalentirani Frano te poznati glazbenik i skladatelj Ante Gelo (42) zajedno će 3. veljače nastupiti u dvorani City Plaza Zagreb na dodjeli nagrade Ponos Hrvatske. Repertoar koji će izvesti na gitarama bit će iznenađenje za publiku.

Frano je s pet godina imao prvi solistički gitaristički koncert na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a nakon toga je nizao uspjehe. Dobio je brojne nagrade na međunarodnim natjecanjima te nastupio na brojnim koncertima, televizijama i humanitarnim događajima. Imao je čast svirati sa svojim junakom Tommyjem Emmanuelom, svjetski poznatim gitaristom.

Ante Gelo je jedan od najpoznatijih i višestruko nagrađivanih gitarista, kompozitora i aranžera. Tijekom karijere radio je s nizom poznatih izvođača jazz i popularne glazbe. Surađivao je s Matijom Dedićem, Gabi Novak, Leejem Harperom, Massimom i Ninom Badrić. Pisao je za Zagrebačku filharmoniju i Simfonijski orkestar HRT-a. Uz to, osvojio je više Porina i nagrada Hrvatskog društva skladatelja.

Specijal Ponos Hrvatske

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zvjezdana pikl_1 17.01.2017.

    Malo čudo od djeteta:Vjerujem da ima još puno takve talentirane djece,za koje se ne zna ili možda nemaju mogučnosti doči da to pokažu.

  • lidija.pilat 17.01.2017.

    Samo tako, naprijed i puno sreće! :))

  • Der Kommissar 16.01.2017.

    Samo tako mali, ništa ne vlaži gaćice kao gitara. Samo promijeni frizuru... i pazi da te ne uvuče LGBT generacija u svoje budalaštine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare