To je to što me zanima!

'Fratri koji pjevaju' u Areni su napravili spektakl za pamćenje

Tijekom dvosatnog koncerta redali su hitove U2-a, Rammsteina, Stinga, Metallice, a priredili su i lasersko pirotehnički show. Na kraju nastupa sišli su s pozornice, a publika je s njima snimala 'selfieje'
Vidi originalni članak

Dobro večer Zagrebe, dobrodošli na koncert, rekli su na hrvatskom Gregoriani, koji su oduševili Arenu i time zaključili još jedan koncert u sklopu oproštajne turneje 'Masters of Chant – Final Chapter Tour'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom dvosatnog koncerta redali su hitove U2-a, Rammsteina, Stinga, Metallice, a priredili su i lasersko pirotehnički show.

Bend s osmero pjevača, ženskim vokalom te bubnjarom, gitaristom I klavijaturistom jedina je takva internacionalno popularna skupina koja kombinira gregorijanski koral s pop rock glazbom.

Kad su išli na pauzu poručili su da se 'moraju ići u crkvu pomoliti Bogu'. Na kraju koncerta sišli su s pozornice i zapjevali, a publika je s njima snimala 'selfieje'.

Gregoriani su dosad nekoliko puta posjećivali Hrvatsku, a osim u Zagrebu, gdje su koncerte imali u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, Domu sportova, Satriričnom kazalištu Kerempuh te Košarkaškom centru Dražen Petrović nastupili su i u Puli, Dubrovniku, Varaždinu, Zadru, Splitu i Opatiji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sebach 11.02.2017.

    Stvarno je bio koncert za pamcenje, kao i onaj 2011. u Ciboni :) Nadam se da ipak ovo nije kraj njihovih nastupa....

  • crystal 11.02.2017.

    Super zvuče, žao mi je što nisam bila.... Nadam se da im ovo ipak nije oproštajna turneja.... da još jednom posjete Hrvatsku....

  • Gena Vava 11.02.2017.

    Fantastični su, gledala sam u Linzu, nadam se da im ovo ipak nije zadnja turneja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare