To je to što me zanima!

'Freddie je bio ikona, nije htio biti svrstan u nikakve ladice'

Rami nevjerojatno sliči glazbenoj legendi i obožavatelji rocka su oduševljeni njegovom glumačkog izvedbom. Novinari su Maleka nedavno pitali smatra li Freddieja Mercuryja gay ikonom...
Vidi originalni članak

'Bohemian Rhapsody' je epska priča o legendarnom bendu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju, čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

Glavnu ulogu igra glumac Rami Malek (37), koji je publici najpoznatiji poo ulozi u seriji 'Mr Robot'.

Malek je nedavno dao intervju za portal INTO i odgovorio na pitanje smatra li Mercuryja gay ikonom.

- Ono što je zbilja sjajno o njemu je da nikad nije želio biti svrstavan u ladice, on je samo bio. Ako je već ikona, onda mu nije potreban drugi pridjev - rekao je Malek koji nevjerojatno sliči glazbenoj legendi.

Glazbena legenda i obožavatelji rocka su oduševljeni njegovom glumačkog izvedbom. 

U filmu, Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je 'ljubav njegovog života' igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavio i Mike Myers.

 

VIDEO LJUTITE MAČKE ZGROZIO SVE: Nije htjela ženu pustiti iz sobe, režala je i cvilila!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • jacmenica84 18.11.2018.

    Nije mi jasno gdje svi vide slicnost Barona a njim? Ja je ne vidim niti malo. Malek je ovo odradio stvarno za Oscara

  • ČedomirLukin 30.10.2018.

    Freddie i Queen su mi obilježili mladost i mogu reći da sam bio zaista pravi fan u pu om značenju i Remy mi nikako ne leži iako na trenutke zaista podsjeti na Freddia. Mislim da bi Sascha Baron bio puno bolji izbor ako ništa bar ima bolje bicepse... Lagano razočarenje...

  • 3sh 29.10.2018.

    Nenadmašan i nezamjenjiv

Komentiraj...
Vidi sve komentare