To je to što me zanima!

Frenkie u Zagrebu: Nakon godinu dana ponovno s nama!

Na pozornici će mu podršku dati kolega Kontra, a kao support zakazani su ONI. Uz Frenkiea i Kontru u Zagreb dolazi i DJ Soul, također pripadnik FMJAM-a
Vidi originalni članak

Nakon što je prošle godine napojio 'žedne uši' na promociji svog novog albuma Troyanac, Adnan Hamidović, svima poznat pod umjetničkim imenom Frenkie, ponovno dolazi u Zagreb!

Album na kojem se nalaze hitovi „Gori“, „Situacije“ (featuring Saša Antić), „Šamaranje“ i „Napaćeni bošnjo“ u Hrvatskoj je pridobio mnogobrojne poklonike koji će opet imati priliku čut ga u živo. Ovog petka, u prostorima kluba Attack koji je dio AKC Medika u Pierottijevoj 11, svi željni žestokog hip hop zvuka, mogu doći na koncert Frenkija koji počinje točno u 22h.

Na pozornici će mu podršku dati kolega Kontra, a kao support zakazani su ONI. Uz Frenkiea i Kontru u Zagreb dolazi i DJ Soul, također pripadnik FMJAM-a, a uz njega će cijelo noćnu glazbu još vrtiti DJ Nole i DJ Katz.

'Dugo nismo svirali u Zagrebu tako da se veselim ovom koncertu! Trenutno iza sebe imamo seriju odličnih nastupa i nadam se da će se to nastaviti i u Mediki. Pozivam sve Zagrepčane da nam se pridruže i da napravimo odličan hip hop dernek!' – poziva Frenkie na koncert ovaj petak.  

Osim što je žario i palio pozornicama diljem regije i šire, Frenkie je u posljednjih godinu dana aktivno sudjelovao i u građanskim prosvjedima u Bosni i Hercegovini za čija prava se od početka svog stvaralaštva bori i kroz tekstove svojih pjesama.

Neke od tih pjesama, odnosno video spotovi za singlove „Šamaranje“ i „Dinamit“ koji se i ujedno nalaze na albumu Troyanac, osvojile su i MTV Adria Award za jedne od najemitiranijih video spotova u protekloj godini.

Frenkie i ekipa vas očekuju ovog petka u prostorima Attacka na žestokom hip hop tulumu, a do tada se zagrijte uz plesne hip hop/reagge/funk zvukove albuma klikom na link.

 Cijena ulaznica: 40 kn na ulazu u klub.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare