To je to što me zanima!

Frontmen 'Baraba' našao se u vrućim scenama s Riječankama

Grupu Barabe sam imao priliku vidjeti i čuti uživo i prije realizacije spota tako da sam znao da se radi o odličnoj veseloj ekipi mladih talentiranih glazbenika koji pršte od pozitivne energije, kaže režiser spota Boytronic
Vidi originalni članak

Grupa Barabe nakon dosadašnjih pjesama i hita 'Kraljevi zabave', koji izvode u duetu s Jasminom Stavrosom, nastavljaju u  prepoznatljivom veselom ritmu i za kraj ljeta premijerno predstavljaju pjesmu 'Ja sam lud' te prateći video koji je snimljen u luksuznoj villi u Ičićima.

'Ja sam lud' deseti je singl i video mlade grupe Barabe kompozitora i tekstopisca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića koji potpisuje aranžman, a naći će se na njihovom albumu prvijencu koji je u pripremi za 2019. godinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Grupa Barabe definitivno zna kako privući pažnju. Pjevač Tomislav miljenik je ženske publike, pa je tako za potrebe snimanja videa zaveo ljepotice modele riječke agencije.

- Bilo je to najlakše snimanja do sada. Samo smo se morali zabavljati i plesati što i inače radimo na našim nastupima - kažu dečki iz Baraba poznati po urnebesnoj atmosferi i zabavi na svojim nastupima.

- Grupu Barabe sam imao priliku vidjeti i čuti uživo i prije realizacije spota tako da sam znao da se radi o odličnoj veseloj ekipi mladih talentiranih glazbenika koji pršte od pozitivne energije - kaže režiser spota Boytronic. Dodaje da mu je pjesma nametnula ideju da spot bude skup privatni party. 

Danas grupa Barabe imaju koncert u Karlovcu gdje će premijerno izvesti pjesmu 'Ja sam lud' na otvorenju 32. Dana piva i stati uz bok pjevačice Maje Šuput. 

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kontramrakukontrasili 02.09.2018.

    Jel i njima "pijesmee" piše onaj Dumančić

Komentiraj...
Vidi sve komentare