To je to što me zanima!

Funhouse meets Blackout: U Aquarius nam stiže Phat Phillie

Unaprijed vas molimo da skinete kapu i napravite dubok naklon pravom kralju hip-hopa na ovom prostorima koji djeluje na globalnoj sceni gotovo 30 godina
Vidi originalni članak

Dame i gospodo, klub Aquarius ponosno predstavlja večer prestiža u svijetu hip-hop glazbe, a u "omotu" subotnjeg programa. U subotu, 13. travnja 2013. na repertoaru nas očekuje apokalipsa, sudnji dan i trenutak odluke za svakog hip-hop sladokusca, ali i one željne, gladne i žedne aktualne svjetske glazbe na posebnoj večeri pod nazivom "Funhouse meets Blackout". Da, dobro ste pročitali.

Blackout se vraća kući, u klub Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

Što vam prvo pada na pamet kada spomenemo termin "hip-hop"? A što vam pada na pamet kada taj isti hip-hop spojimo s Hrvatskom? 

Istina, jedno je ime koje povezuje oba termina i potpuno zaokružuje cijelu priču, od postanka odnosno stvaranja prostora za hip-hop na našim prostorima, stvaranje hip-hop scene, publike, glazbe, gostovanja i načina života ili jednostavno "povijesti hrvatske hip-hop scene", a to ime je PHAT PHILLIE.

Dame i gospodo, unaprijed vas molimo da skinete kapu i poklonite dubok naklon pravom kralju hip- hopa na ovom prostorima koji djeluje na globalnoj sceni gotovo 30 godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare