To je to što me zanima!

Funhouse: Neon party ove subote u klubu Aquarius

Nešto drugačije se sprema, a prema nazivu večeri i sami pokušajte dokučiti o čemu se radi. Dobrodošli na "Funhouse: NEON PARTY"
Vidi originalni članak

Nakon spektakularnog otvaranja nove sezone klupskog programa FUNHOUSE, putovanje zvukom, morima užitaka i jednostavnom zabavnom od početka partija do zore se nastavlja i ove subote (21.09.2013.) u klubu Aquarius gdje će nam biti predstavljena posebna večer blještavila. Nešto drugačije se sprema, a prema nazivu večeri i sami pokušajte dokučiti o čemu se radi. Dobrodošli na "Funhouse: NEON PARTY".

Svjetla dočekuju svakog tko se pojavi pred ulazom Aquariusa ove subote, ali po ulasku u klub priča se mijenja jer Neon party je posebno iskustvo koje se ne zaboravlja. U mraku kluba na zagrebačkom Jarunu sve dobiva poseban sjaj, drugu dimenziju... i zajedno bliještimo na podiju do zore. Za dodatni ugođaj tj. visualse pobrinut ćete se upravo vi, tj. Vi uz pomoć make-up artista koji će UV-bojama oslikavati sve goste i to u stilu tematike noći - NEON.

PAŽNJA! - Pripazite na dress code. Svakako je poželjno da odjenete nešto UV-friendly odnosno nešto čime ćete privući pažnju i istaknuti se. Ovo je tvoja večer. Ovo je večer u kojoj doslovno možeš, pa i "moraš" zasjati na flooru, pa onda se potrudi da tako i bude. Neka ti ova noć bude nezaboravna u svim detaljima; od početka spremanja i razmišljanja koju ćeš krpicu s čime kombinirati, pa do izlaska s frendovima, frendicama ili solo u nadi da ćeš naći novo i zanimljivo društvo na plesnom podiju.

Glazbeni dio večeri mora biti poseban, nešto što zbog čega ćeš si reći "to je to, ovo se čekalo cijeli tjedan na poslu / na faksu / ...", pa stoga slijedi i glazbena poslastica za sve one istančanog nepca za najbolju, aktualnu plesnu glazbu. - U glazbenu avanturu i na ples od sumraka do zore vode vas DJ-i: Martyn Negro i Matroda.

Pod neonskim svjetlima i UV reflektorima svijet izgleda drugačije, bolje i imaš priliku partijati "kao da ne postoji sutra". Vidimo se u klubu Aquarius A2 ove subote od 23h. Nešto drugačije događa se u gradu... Dođi, provjeri, budi dio toga i zabavi se do jutra.

Ulaz: 30 kn

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare