To je to što me zanima!

Future Sound of Zagreb: Party do nedjelje u Boogaloo klubu

Nakon 5 godina stanke, 10. po redu FSOZ ponovno se vraća na elektronsku party scenu u svom najnovijem i dosad najboljem izdanju kao dvodnevni festival
Vidi originalni članak

FUTURE SOUND OF ZAGREB je najveći i najpoznatijii zagrebački klupski festival elektronske glazbe kojeg je  1999. g. osmislio i pokrenuo Damir Cuculić (Top DJ Mag, Future Shock 2001) i koji se održavao redovno jednom  godišnje u periodu od 1999.-2007. g.  

Nakon 5 godina stanke, jubilarni, 10. po redu FSOZ ponovno se vraća na elektronsku party scenu u svom  najnovijem i dosad najboljem izdanju kao dvodnevni festival 4.5. („PsyGoaTrance night“) i 5.5.2012. ("All Stars  Night") u poznati zagrebački klub „BOOGALOO“. FSOZ će i ovaj put ponuditi najnovije recentne različite glazbene  stilove elektronske glazbe koju će prezentirati čak 20 poznatih TOP ZG DJ-a svih generacija. Po prvi put ovogodišnji  FSOZ pruža priliku i dvojici manje afirmiranih dj-a (DJ Huby i DJ Nitevision), a koje je odabrao naš stručni FSOZ DJ  žiri nakon završenog FSOZ DJ CONTEST-a na koji se sa svojim miksevima prijavilo čak njih 24.  

U subotu je ulaz 70 kuna, a u nedjelju 30. 

Za posebne dekoracije i visualse pobrinut će se „HIPERMEDIA“, za laser show „PROLIGHT“, a glavni medijski FSOZ 

Pokrovitelj je „MTV HR“. Službeni FSOZ after party pod imenom „After Sound of Zagreb" započinje u nedjelju 6.5.12. od 6h u prestižnom  zagrebačkom klubu „GROOVE“ u samom centru grada, a nastupit će tri poznata zagrebačka house dj-a: Robi Sliva, Nikola Fuchkar i Tom Bug! 

Prvi, danas već legendarni FSOZ, održan je u povodu jubilarne 200. tv emisije TOP DJ MAG 21.6.1999. u  'starom  Bestu' na 3 floora pred 4000 posjetitelja uz nastupe najboljih zagrebačkih dj-a i nekoliko stranih gostiju . I u narednim godinama FSOZ je uvijek opravdavao svoj ugled i svoje ime najprestižnijeg i najposjećenijeg domaćeg klupskog festivala na kojem su  nastupala brojna poznata imena domaće, kao i strane dj scene (Marc Spoon, Ian Pooley, Marco Bailey, La Di Da,  Oscar Mullero...).   

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare