To je to što me zanima!

Future Sound of Zagreb slavi 15. godišnjicu od 10. do 12. 10.

Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb slavi svoj jubilarni 15. rođendan i tim povodom očekuje vas jedan novi, glazbeno najatraktivniji, i najveći domaći klupski festival
Vidi originalni članak

Future Sound Of Zagreb uživa status najvećeg, najpoznatijeg i najprestižnijeg zagrebačkog klupskog festivala elektronske glazbe koji jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJ-e i producente elektronske glazbe. Prvi danas već legendarni FSOZ festival održan je u povodu emitiranja jubilarne 200-te emisije hrvatske televizije TOP DJ MAG 21.6.1999. u starom Bestu na 3 floora pred 4000 posjetitelja. Bio je to veliki i nezaboravni spektakl na kojem su nastupili tada najbolji zagrebački DJ-i uz nekoliko poznatih stranih gostiju (Mark Spoon, Ian Pooley...) I u narednim godinama FSOZ je uvijek opravdavao svoj ugled i svoje ime na kojem su nastupala brojna poznata imena domaće ali i strane DJ scene. Osnovni cilj i koncept ovog klupskog festivala uvijek je bio jedanput godišnje na jednom mjestu okupiti najbolje zagrebačke DJ-e i producente, prezentirati različite aktualne elektronske glazbene stilove i promovirati domaću underground elektronsku glazbu i kulturu u najširem značenju te riječi. 

Future Sound Of Zagreb – 15th Anniversary 

Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb slavi svoj jubilarni 15. rođendan i tim povodom očekuje vas jedan posve novi, glazbeno najatraktivniji, stilski najraznovrsniji i najveći domaći klupski festival do sada. FSOZ 2014 održat će se kao dvodnevni vikend festival od 10.-12.10.2014 od 22-06h po prvi puta istovremeno u tri kluba: Depo, Shock Show Industry i Museum, a koji se svi nalaze u prostoru bivše tvornice KATRAN (Radnička cesta 27) Kao i uvijek do sada, misija i cilj i ovogodišnjeg FSOZ-a je da jedanput godišnje okupi i ujedini zagrebačku elektronsku klupsku i DJ scenu na jednom mjestu i predstavi raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektronske glazbe svih žanrova: techno, tech, deep, house, psy, bass.

Prvi dan festivala u petak 10.10.2014 koji će se održati u DEPO klubu pod imenom "New Talent Opening Night" FSOZ po prvi puta s ponosom predstavlja najmlađu generaciju DJ-a čije vrijeme tek dolazi, pet"novih talenata" zagrebačke elektronske klupske scene a to su redom: Frenki, Teychee, Dijana Kober, Pillsman i Leon B.

Drugi dan festivala u subotu 11.10.2014 FSOZ 2014 predstavit će u tri kluba: Depo, Shock Show Industry, Museum istovremeno na čak 5 floor-ova 25 poznatih TOP zagrebačkih DJ-a koji svojim imenima, reputacijom i iskustvom garantiraju vrhunski glazbeni program te zabavu i ples do ranih jutarnjih sati. U DEPO klubu sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo "FSOZ legende" a to su : Cet, Mar, Kiki, Mr.dj Dario i Damir Ludvig redom sve poznati i priznati DJ-i koji su u proteklih 15 godina /od 1999.g/ redovito nastupali na FSOZ-u i koji su neupitno stvarali povijest i ostavili neizbrisiv trag i utjecaj na domaćoj elektronskoj glazbenoj sceni. 

Samo 50 m dalje u Klubu  Takshock Show Industry/Katran svi ljubitelji House-a moći će uživati uz vrhunski tech/deep/house program koji će nam prezentirati poznati ZG DJ-i i producenti: Damir Pushkar, Tom Bug, Blacksoul, Drop Dopers, Ivica Petak od kojih se neki od njih mogu pohvaliti i sa vrlo uspješnom produkcijom koja je priznata i prepoznata i u svijetu. 

U istom klubu sve zagrebačke TECHNO fanove pozivamo u FSOZ 2014 "Techno Room" gdje vas očekuje poznata zagrebačka techno petorka: Mad As Hatter, Blurix Lt, F.o.r.m. Live, Teo Harouda, Fabian Jakopetz. 

I ove godine kao i prethodne dvije FSOZ je mislio i na sve ljubitelje Psy /Trance glazbe koji će moći uživati u "svojoj" mjuzi u PSY Room-u također uz petoricu poznatih i omiljenih DJ -a: Psilocybian, Twisted Twins, Pila, Stevo i Zmayo članova poznatih psy/trance kolektiva: Ministarstvo psihodelije, Oddvod, Soundforms, Pistolero. 

Nakon dužeg vremena FSOZ 2014 sa posebnim zadovoljstvom u svoj program vraća BASS glazbu koja i u svijetu a i kod nas iz godine u godinu ima sve više fanova. Za vrhunsku BASS glazbu u najširem značenju te riječi, u klubu MUSEUM /Katran, pobrinut će se: 207, Dmt, Kodin, Funk Guru, Fhillipe  i DJ-i uz koje se vežu poznata "crew" imena sa HR bass scene : Jabbaton, Cfsn, Chew The Fat! Croatia. 

I to nije sve. Nakon završetka službenog FSOZ programa u nedjelju 12.10.2014 od 6:00 u DEPO klubu započinje FSOZ Official After na kojem će nastupiti još jedna zagrebačka DJ legenda TOXIC a za pultom će mu se pridružiti još jedan od najboljih ZG house DJ-a mlađe generacije MATYA. 

Pozivamo Vas još jednom da svi zajedno proslavimo 15-i rođendan FSOZ festivala, da svojim dolaskom uveličate ovaj slavljenički party, da podržite domaće DJ-e i domaću scenu i da budete dio naše zajedničke povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • EvEvil 04.10.2014.

    Jedva čekam! Nisam se pošteno načagala već godinama. :D

  • rudboy 02.10.2014.

    sjecam se prije 10 godina, besta, atmosfera do jaja, ljudi pred bestom koliko oces, dji do ibera- neznas koji je bolji ( sama pomisao i sav se najezim) i citam danas ovaj clanak i mislim si jadni ovi klinci danas.dji koji nisu ni do koljena onima od prije 10 god (cast izuzecima- staroj gardi), nema entuzijazma ko i prije , svaka susa moze bit dj itd itd.... mogo bi nabrajat do sutra. al bar mi je drago cut da se i tak nes dogada u gradu nakon ove pošasti od cajka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare