To je to što me zanima!

G. Clooney na večeru je izveo najseksi britansku odvjetnicu

Amal Alamuddin britanska je odvjetnica specijalizirana za međunarodno pravo, ljudska prava, izručenja i kazneno pravo. Čini se da Georgeu nije bitan samo izgled
Vidi originalni članak

Samo nekoliko tjedana nakon što su strani mediji pisali da je holivudski glumac obnovio romansu s hrvatskom manekenkom Monikom Jakišić, Georgea Clooneya (52) fotografi su uhvatili tijekom odlaska na večeru s brinetom. 

Riječ je o Amal Alamuddin, britanskoj odvjetnici specijaliziranoj za međunarodno pravo, ljudska prava, izručenja i kazneno pravo, piše Daily Mail. Trenutačno zastupa Juliana Assangea, osnivača i šefa kontroverzne internetske stranice WikiLeaks. 

U jednoj od internetskih anketa, Amal je imenovana najseksi britanskom odvjetnicom. Za večeru s Georgeom odjenula je crvenu haljinu i sivi kaput, dok se George odlučio za elegantno, crno odijelo. Glumac je tijekom ljeta okončao dvogodišnju vezu s bivšom hrvačicom Stacy Kiebler (33). 

Kakav George Clooney? Stacy Keibler uživa s novim dečkom

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _petra_ 29.10.2013.

    ma ja se iskreno ne bi cudila ni da je on gey

  • libeluli 29.10.2013.

    Je..š takog zeta kad nema ni sata

  • mjato 29.10.2013.

    haha, hrvatska manekenka? reka bi neko da je neka zvijezda a za nju niko nikada nije čuo u hrvatskoj da se sama nije promovirala iz klunija :) šta je ta radila? čije revije nosila? koje reklame snimala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare