To je to što me zanima!

G. Pique: Ma kakva Bar Refaeli, moja jedina plavuša je Shakira!

SLAB NA PLAVUŠE Piqué je uz fotografiju na kojoj grli Shakiru napisao da je uživao u prekrasnoj večeri i tako svima dao do znanja da ne prolaze kroz krizu
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što je vijest da je Gerard Piqué ostavio Shakiru zbog manekenke Bar Refaeli preplavila primarno španjolski, a potom se kao požar proširila i na svjetski medijski prostor, Piqué je fotografijom sve demantirao. Danas je na Facebooku i Twitteru objavio fotografiju na kojoj grli Shakiru.

S njima su u društvu njegov nogometni kolega iz Barcelone Cesc Fàbregas s djevojkom Daniellom Semaan, a snimljeni su na oproštajnoj večeri trenera kluba Pepa Guardiole. Uz fotografiju Piqué je napisao: 'Uživao sam u prekrasnoj večeri!' Tako je svima dao do znanja da je dobre volje i da ne prolazi kroz ljubavnu krizu.

Ipak, obično gdje ima dima, ima i vatre. Poznato je da je Piqué slab na plavuše, a da je lijepa Bar Refaeli strastvena navijačica Barcelone i gutačica poznatih muškaraca. A k tome, izraelska manekenka koja je hodala i s Leonardom DiCaprijem ovih je dana slučajno u Barceloni gdje snima kampanju za modnu kuću Pronovias. Novinari koji prate modu navodno su je vidjeli kako se provodi s Piquéom po Barceloni.

Od tih napisa Bar se ogradila rekavši da je nogometaši kao muškarci ne zanimaju. Vrijeme će pokazati lažu li Bar i Piqué ili su novinari pogrešno vidjeli.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vedii888 20.05.2012.

    Sjajno

  • zvončica1 19.05.2012.

    shakira je baš slatkica!

  • LiLu 18.05.2012.

    ako trazi pored sakire pi..e ,onda je on lud .

Komentiraj...
Vidi sve komentare