To je to što me zanima!

G. Spanic je izgubila na sudu: Mora platiti oko 570.000 kuna

BAŠ ME BRIGA Glumica hrvatskih korijena je u financijskim problemima, no nakon presude otišla je tulumariti s gay prijateljima. Izgubila je tužbu protiv časopisa
Vidi originalni članak

Gabriela Spanic (40) tužila je meksički časopis jer su objavili intervju s njezinom bivšom asistenticom. Ona je rekla da ju je Spanic strpala u zatvor kad je odbila biti njezina ljubavnica.

Tužbu je izgubila jer glumica hrvatskih korijena, poznatija kao “Otimačica” iz istoimene sapunice, nije imala dovoljno dokaza s kojima bi pobila te tvrdnje. 

Odvjetnici časopisa od nje traže da plati oko 570.000 kuna zbog troškova suđenja. Gabriela se nije uzrujala, nego je nakon suđenja otišla tulumariti s gay prijateljima na LGBT festival. Problemi za Spanic počeli su prije tri godine kad je optužila asistenticu da je htjela otrovati nju, njezina sina i majku. Nakon izlaska iz zatvora asistentica je ispričala svoju stranu priče, a to se Gabrieli nikako nije svidjelo.     

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Tišina mora 21.09.2014.

    jako mi lijepa bila u Otimačici i super žena glumi,sad nakon brojnih operacija i botoksa izgleda mi u faci nekak umjetno previše,šteta jer je bila baš prirodna slatkica...

  • Jozo iz Sinja 21.09.2014.

    ova odavno ne zna jel glumi u sapunici il zivotu... ...

  • prestige1 21.09.2014.

    "Sel feliciter"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare