To je to što me zanima!

G. Višnjić dolazi kući prvi put nakon rođenja Lane?

Goran nije bio u Hrvatskoj otkad se saznalo za njegovu vanbračnu kćer Lanu. Zaigrat će u filmu "Beginners" u kojemu će glumiti ljubavnika Ewana
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (37) nije bio u Hrvatskoj otkad se saznalo za njegovu vanbračnu kćer Lanu koju ima sa Mirelom Rupić (38). Glumac navodno uskoro planira posjetiti Hrvatsku, piše Extra. Goran danas živi u Los Angelesu sa suprugom Ivanom Vrdoljak (39) s kojom ima usvojenog sina Tina. Višnjić će zaigrati homoseksualca u filmu "Beginners". Glumit će ljubavnika Ewana McGregora. Našem glumcu ovo je treći film u posljednje dvije godine. Od 1997. do danas snimio je deset filmova holivudske produkcije. Proslavio se ulogom dr. Kovača u "Hitnoj službi".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • otarnik 29.12.2009.

    Gorane malena je tvoja krv meso tvoga mesa ima li u tebi iti malo ljudskog osjećaja ako imaš ženu sa barenko malčice majčinsrva zamoli je da posjetiš to malo ljudsko stvorenje.Gorane budi ĆOVIK.

  • fijolica 14.12.2009.

    Mogao je upotrijebiti kondom, pa taman i čelični ali ja smatram da je dotična to i htjela! A možda se curi \"dogodilo dite\"! Jednom pa u sridu! Pa nije bila naivna, imala je već ohoho godinica!

  • cigo 14.12.2009.

    ...a yeba te,....zivi sa posvojenim djetetom i glupacom koja ga ne voli previse, ali mu zbog slave i love oprasta jos vecu glupacu s kojom ima vlastitu kcer, a koju izgleda ni ne poznaje. Treba ih pokaznjavati zbog neciste pameti, tj. svega onoga sto cine toj djeci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare