To je to što me zanima!

G. Višnjić ljubi muškarca u novom filmu 'Beginners'...

Christopher Plummer glumi starca oboljelog od raka koji pred smrt sinu priznaje da je zaljubljen u muškarca kojeg glumi Višnjić. Bio je nervozan...
Vidi originalni članak

U svom novom filmu 'Beginners' koji je nedavno premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Torontu, Goran Višnjić (38) ljubi se s Christopherom Plummerom (80), piše Večernji list. Plummer glumi starca oboljelog od raka koji pred smrt sinu priznaje da je zaljubljen u muškarca kojeg glumi Višnjić.
-  Mislim da je Goran bio nervozniji od mene. No, od toga nismo mogli pobjeći, morali smo to napraviti. Zatvorili smo oči i to učinili - rekao je britanski glumac kojem je bilo jako čudno poljubiti Višnjića. Goran se za razliku od svojih kolega nije pojavio na svjetskoj premijeri filma u Torontu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • flyingtiger 13.09.2010.

    prvo je prezervativ! drugo, ne bi mogao živjeti sa spoznajom da imam kćer negdje daleko od sebe i da nisam uz nju! roditelj sam i ne mogu shvatiti bilo što drugačije od toga.

  • SunTzu 13.09.2010.

    hahahahahha daj malo se educiraj o filmu i tko je kad i gdje glumio homice.... o kakvoj sramoti pricas

  • saloma 13.09.2010.

    hetero vječito glume gayeve, a gayevi velike zavodnike. zato takvi glumci dobijaju velike nagrade jer treba jebeno dobro odglumiti da te privlači spol koji inače u stvarnosti ni ne gledaš. a višnjić mi nikad nije bio nešto. al\' sto ljudi sto ćudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare