To je to što me zanima!

Gabi Novak i Matija Dedić u Zagrebu prisustvovali promociji knjige 'Arsen - čovjek kao on'

Knjigu o legendarnom hrvatskom skladatelju, književniku, prevoditelju, pjesniku i kantautoru Arsenu Dediću napisao je splitski novinar i glazbeni kritičar Zlatko Gall
Vidi originalni članak

U utorak u Zagrebu predstavljena je knjiga ' Arsen-čovjek kao on', koja je napisana o legendarnom hrvatskom skladatelju, književniku, prevoditelju, pjesniku i kantautoru, Arsenu Dediću koji je preminuo 2015. godine u 77. godini života.

Naime, knjiga je predstavljena u Klubu Kazališta Komedija, a napisao ju je splitski novinar i glazbeni kritičar Zlatko Gall (67).

Na ovoj promociji knjige pojavili su se brojni uzvanici.

MATIJA DEDIĆ: 'Posebno mi je drago što sam zbog svoje kćeri pratio velike koncerte Beyonce i Lady GaGe'

Na zagrebačkoj promociji knjige o Arsenu bili su i njegova udovica Gabi Novak (85) i sin Matija (48), koji je okupljenima zasvirao u uvodnom glazbenom dijelu programa.

Prisjetimo se, ovaj veliki glazbenik je u srpnju 2015. primljen u KBC Zagreb. Liječio se zbog sepse. Stanje mu se, nažalost, zakompliciralo i liječnici su procijenili da neće više moći podnijeti operaciju. Počeli su mu otkazivati organi. Nakon toga priključili su ga na respirator, a 17. kolovoza izgubio je bitku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare