To je to što me zanima!

Gabrijela: Najveći motiv mi je tata, zbog mene ima visok tlak

Prije samog vaganja, koje određuje koji tim ide na eliminaciju, treneri će kandidatima pripremiti, blago rečeno, brutalan trening koji će, osim znoja, izmamiti i suze
Vidi originalni članak

U prvoj emisiji novog RTL-ovog showa 'Život na vagi' simpatije gledatelja već je na 'prvu loptu' dobila 25-godišnja Gabrijela Crnjac. Svojim iskrenim priznanjem da se boji kako će zauvijek ostati sama jer ima 183,7 kilograma rasplakala je i voditeljicu Marijanu Batinić i ostale kandidate u kući. A sudeći po komentarima na društvenim mrežama, rasplakala je i brojne gledatelje. Dobila je mnoštvo poruka podrške, a Gabrijela priznaje da je i sama malo 'škicala' na Fejs da vidi kakve su reakcije ljudi.

- Da nisam imala podršku cijele ekipe koja radi 'Život na vagi' vjerojatno ne bih izdržala ni dana u kući. Puno mi znači podrška gledatelja i vjerujem da ću biti motivacija mnogima koji imaju previše kila, kao i ja - poručuje simpatična Brođanka.

- Znala sam da je najgori dio stati na vagu, i to prvi put pred svima. Ali moraš sam sebi priznati da si toliki koliki jesi da bi se uopće pokrenuo. Prvo me bilo sram, i da sam znala da ću na prvom razgovoru na audiciji morati stati na vagu, ne bih se nikad prijavila. Ali sad mi je drago da jesam -  otkriva Gabrijela. Njezin najveći motiv da uspije u mršavljenju je tata.

- Moj tata ima visok tlak i srčani je bolesnik zbog mojih kilograma. Brine se što sam tolika i uvijek se on i mama brinu što će biti sa mnom kad onu umru. Imam braću i sestre i oni su mi spremni pomoći, ali oni su izvan Hrvatske. Neće biti uvijek tu kad ih zatrebam. Zato sam odlučila biti uporna u mršavljenju - kaže Gabrijela.

Kako se njezina bitka s kilogramima i bitka njezinih 17 kolega nastavlja, gledatelji će saznati već večeras, kada već prvo usvajanje novih životnih rutina i zdravih prehrambenih navika neće izazvati kod svih najbolje reakcije. I dok se crveni tim drži zajedno, kandidati iz plavog tima znaju da netko u kući jede više nego što bi trebalo, a što pred vaganje i eliminaciju ugrožava njihov tim. Pravdanje zbog zavirivanja u frižider u kasnim noćnim satima neće dojmiti Sanju, koja će imati poseban režim za takve kandidate.

Na red će doći i Mali izazov gdje će kandidati, ne bi li sebi osvojili imunitet, morati odlučiti hoće li pojesti ukusne krafne ili propustiti slatku deliciju, a jedno od njih će ipak pokleknuti, više zbog nesigurnosti u sebe nego zbog krafne.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije samog vaganja, koje određuje koji tim ide na eliminaciju, treneri će kandidatima pripremiti, blago rečeno, brutalan trening koji će, osim znoja, izmamiti i suze.Trenerica Sanja neće biti zadovoljna rezultatima, a na kraju će sve doći na vidjelo kada jedan po jedan stanu na vagu.

Tko je izgubio čak 9,7 kilogram, a tko skoro ništa, te koji je tim izbjegao eliminacije, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 28.03.2017.

    tako su mi odvratne osobe sa ovom mamutskom kilazom-nit sam sta pogledala osim naslova....guzica im diktira zivotom

  • lorna1989 28.03.2017.

    Nije mi jasno zasto je to na ispadanje ako je cilj pomoci tim ljudima?? Nasi od svega moraju show napraviti. Neka ljudi treniraju s njima do kraja, a ako vec zele dat tu nagradu neka daju onom tko je bio najblize cilju.

  • 28.03.2017.

    Neće biti lako, ali sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare