To je to što me zanima!

GaGin dućan u Hrvatskoj: Bit će parfema s mirisom sperme?

Angažirala je odvjetnike kako bi joj pomogli da registrira svoj obrt, piše Dnevnik. hr. Ukupno 144 proizvoda njenog brenda Lady GaGa Fame bit će dostupni Hrvaticama
Vidi originalni članak

Šminka, kreme i maske za lice, parfemi, šljokice, razne vrste pilinga i tonera samo su neki od 144 proizvoda iz kozmetičke linije Lady GaGe (25)koji će se prodavati u Hrvatskoj, piše Dnevnik. hr

Kozmetika brenda Lady Gaga Fame uskoro će biti dostupna i Hrvaticama. Naime, pjevačica je angažirala odvjetnike kako bi joj pomogli da u Hrvatskoj registrira svoj obrt. Još se ne zna gdje pjevačica planira otvoriti trgovinu kozmetičkim proizvodima svog brenda, no sigurno će biti dosta zainteresiranih za proizvode napravljene po želji ekscentrične pjevačice. 

Pjevačica je u nekoliko navrata izjavila kako u svojo kozmetičkoj liniji planira ponuditi parfem koji miriše po mješavini krvi i sperme.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ApsolutnihSto 06.01.2012.

    I onda situacija: cura od nekih 14-15 godina šeta sa mamom po trgovačkom centru i vidi parfem lady gage, i budući da joj je to idol, ona želi parfem s mirisom sperme. Alo ljudi, sperme.. I onda se čudimo što toliko d*olja i ku*vi ima oko nas. Pa kako i neće biti kada se mala deca ugledaju na ove manijake, što domaće što strane.

  • Proofx 06.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hajhoranger 06.01.2012.

    ja ne mogu vjerovat šta vi sve vjerujete... ovo su čiste laži, to nije nikad rekla niti će ikad biti, koje gluposti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare