To je to što me zanima!

Game show 'Tog se nitko nije sjetio' vraća se na male ekrane

Potpuno drugačiji game show s voditeljicom Antonijom Blaće i suvoditeljem Krešimirom Sučevićem-Međeralom krenuo je ovih dana sa snimanjem prve sezone
Vidi originalni članak

Nakon uspješne pilot faze od 30 emitiranih epizoda ovaj zabavni game show na RTL Televiziji ponovno kreće 16. rujna.

U novoj, potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja natjecat će se tako opet četiri natjecateljska para koji će davati opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota. Možete li nabrojati najveće hitove popularnog hrvatskog benda Daleka obala? U kojim je sve filmovima glumila Cameron Diaz? Znate li navesti turnire koje je osvojio Goran Ivanišević? Ovo su samo neka od pitanja koja će u emisiji postavljati voditeljica Antonija Blaće, a koja se jako veseli nastavku game showa.

- Veseli me što su gledatelji prepoznali ovaj format kao nešto u čemu može sudjelovati cijela obitelj. Na snimanju je super, iako naporno. Krešo i ja se odlično slažemo, a on nerijetko i zapjeva, što samo znači da je atmosfera i više nego odlična. Natjecatelji su super, no to ćete i sami uskoro otkriti - rekla je Antonija Blaće. 

Game show 'Tog se nitko nije sjetio', jedan od najpopularnijih natjecateljskih formata u svijetu, rađen je po licenci 'Pointless', produkcijske kuće Endemol. Ovih se dana britanski dnevni list 'The Guardian' bavio fenomenom ovoga formata koji je u samo pola godine postao omiljen televizijski kviz milijuna Britanaca. Originalnu, britansku verziju kviza, koji je počeo s emitiranjem 2009., svakodnevno prate milijuni gledatelja, a ovogodišnja prosječna gledanost je 3,6 milijuna.

'Tog se nitko nije sjetio' pokrenut će vaše moždane vijuge i sigurno ćete se sjetiti nečega što niste ni znali da znate. A uz Antoniju i Krešu gledatelji će ponovno provesti cijeli sat u nezaboravnoj avanturi prepunoj neobičnih informacija i znanja! A tko će se sve sjetiti nečega čega se nitko drugi nije, ne propustite pogledati od 16. rujna na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • aloza 12.09.2013.

    ideja kviza je ok,ali realizacija nula bodova...

  • nea-zg 11.09.2013.

    kviz je prespor, trebalo bi to biti puno brže,a ne onaj krešo sa objašnjavanjima sveg i svačeg.

  • kung fu panda 11.09.2013.

    Lazo molim te aktiviraj se ovi novi kvizovi su debilana

Komentiraj...
Vidi sve komentare