To je to što me zanima!

Gazdarica Hana flertuje s Aleksandrom i Dvinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Deenova djevojka stalno se izležava. Iako je gazdarica farme, Hana radije gleda Aleksandru kako se presvlači i priča o “kitama”...
Vidi originalni članak

Ćaskajući na krevetu, Hana se nije ni trudila podijeliti ukućanima poslove. Ulogu gazdarice farme shvatila je “zdravo za gotovo”.
- Lako ćemo - bile su jedine riječi koje je Deenova navodna djevojka prozborila. Hana je, umjesto da radi, gledala Dvinu i Aleks kako se presvlače. S Dvinom je pričala o njezinim pustolovinama. Između ostalog i o putovanju u Butan.
- Stipe, jesi li ti čuo za goleme kite nacrtane na kućama u Butanu. Oni u to kao vjeruju - smijala se Hana. Drviš nije odmah shvatio što želi reći pa mu je Dvina objasnila.
- Bila sam u butanskom hramu, gdje je svećeniku na čelu nacrtana kita - rekla je. Svi su prasnuli u smijeh. Na obiteljskom ručku Stipi Drvišu je netko posvetio pjesmicu.
- Dani prolaze u tuzi, zbog tebe mi se puzi, ti si pravi kit, sve za tebe tvoj, ti ćeš znati koji - pjevali su ukućani. Cure su rekle Stipi da je to dar Stefany Hohnjec.
- Pa vi stvarno niste normalne, cura ima dečka - kazao je boksač.
- Pa šta, nije jedina koja ima dečka pa joj se sviđa netko drugi, a pritom ne mislim na Josipu - provocirala je gazdarica Hana. Nakon neuspješnog flertovanja s Josipom Pavičić, Alen Macinić počeo je zavoditi Aleksandru Grdić.



DEEN BI SE MAZIO S ALEKS ALI NIKAD SA STEFANY
Pjevač iz BiH, Deen (26), prošlu subotu je napustio farmu. U arenskom dvoboju nije mogao nadjačati “teškaša” Kosmača.
- Žao mi je što sam ispao, ali šta sad. Želim da Hana ostane što dulje na farmi - kaže pjevač. Deen je priznao da je znao za lezbijsku aferu svoje djevojke. Od “farmerica” bi se najrađe mazio s Aleksandrom Grdić, a Stefany Hohnjec bi “zaobišao”

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zoey 20.03.2008.

    meni se cini da deen i inace zaobilazi zene u sirokom luku... ako me razumijete... ;)

  • sonja25 20.03.2008.

    A cuj Fude, on bi zaobisao Stefany.. Pa mozda bi i ona zaobisla njega. A vjerovatno i bi.. sta bi s njega onakvog: metar i zilet, 40kg sa krevetom..?! Elio, odlican komentar!!

  • ivpe 19.03.2008.

    ma daj, yo više ogovara od njih dvije , glumi neku smirernu dobricu, a ustvari je najgora...Jedino šta kuha, nebi ona čistila staje........

Komentiraj...
Vidi sve komentare