To je to što me zanima!

Geena Davis: Pjesma o sisama je strašna, što si Seth umišlja?

Glumica se obrušila na Setha MacFarlanea koji je na nedavnoj dodjeli Oscara otpjevao sve grudi šoubiznisa. Geena Davis smatra to sramotnim i strašnim
Vidi originalni članak

Glumica se obrušila na Setha MacFarlanea koji je na dodjeli Oscara izveo “We Saw Your Boobs”, pjesmicu u kojoj je “opjevao” sve grudi šoubiznisa.Geena Davis (57) smatra to sramotom.

- Ta njegova pjesma o sisama je strašna. Što si on umišlja? - rekla je glumica.

Na njegovoj meti našle su se Halle Berry, Jodie Foster, Hillary Swank, Charlize Theron, Penelope Cruz i brojne druge glumice.

- Pjesma nije ni zabavna ni primjerena spektaklu kakav je dodjela Oscara. Seth je svojim plesom i pjevačkim sposobnostima pokazao da je potpuno nezreo. Jedino što imam za reći na račun lošeg MacFarlanoeva skeča jest da se slažem s mišlju da, ako Akademija želi pasti na tako niske grane s izrazito lošim forama, možemo nabrajati sve penise koje smo vidjeli na filmskom platnu - kritizirala ga je Jane Fonda na svom blogu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kevin_2011 06.03.2013.

    Meni je osobno ta pjesmica bila bedastai nije mi bila nimalo smijesna...htio je sprdati glumice ali je na kraju sam ispao bedak!!

  • fabijus veliki 06.03.2013.

    zarađujete masne novce na tim istim sisama a sad ste kao sve uvrijeđene!!!! strašno

  • KokoMoon_2 06.03.2013.

    da je žena pjevala o kur*ima bila bi dro**a, luda, jadnica itd.....ovaj je kao simpa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare