To je to što me zanima!

'Genijalni umovi': Kad glupanu daš milijune, nastaju problemi

Neki ljudi su fenomenalno nesposobni, ma čega god se prihvatili. A kada se nekoliko takvih genijalnih umova nađe na istoj lokaciji, posve je jasno kakva nam se komedija sprema
Vidi originalni članak

Moramo biti iskreni i priznati da nisu svi filmovi o pljačkama 'Oceanovih jedanaest'. Neke pljačke su jednostavno fokusirane na grupu idiota s puno sreće.

Takav je slučaj i s 'Genijalnim umovima' u kojima pratimo blentavog vozača oklopnih kola (glumi ga iznimno mršavi Zach Galifianakis), njegovu tupavu suradnicu Kristen Wiig, i Owena Wilsona, koji još jednom glumi priglupog genijalca (počinjemo se pitati je li to sve gluma ili je on uistinu takav?). Tom trojcu komičara pridružuje se Jason Sudeikis a podršku daju i Kate McKinnon s Leslie Jones, koje smo ove godine sa spomenutom Wiig vidjeli u podosta lošem rebootu 'Istjerivača duhova'.

Zaplet je, kako se čini, nevjerojatno jednostavan - Galifianakis s ekipom tupavih kriminalaca izvede apsurdno loš plan velike
krađe, nakon čega ga kolege prevare za sve novce. Jasno, njegova osveta bit će komična.

Film je prvotno trebao izaći u kina još prije nekoliko mjeseci, a možda i godinu dana, no studio iza filma, Relativity, upao je u velike financijske probleme pa se i izlazak filma odgodio. Srećom, film nije ostao zakopan negdje u nekom ormaru, već je gotovo dvije godine nakon snimanja ipak uspio doći u kina. Nadajmo se da čekanje nije bilo uzalud.

Pogledajte foršpan

U glavnim ulogama nalaze se Zach Galifianakis, dok sporedne drže Kristen Wiig, Jason Sudeikis, Kate McKinnon i Owen Wilson.

Film u naša kina dolazi 29. rujna, u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • endorfin 09.09.2016.

    Kad našim političarima daš milijune ista stvar...glupani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare