To je to što me zanima!

George Clooney za blizance je unajmio 'vojsku' tjelohranitelja

MIJENJAJU ŽIVOT Holivudski glumac čekao je sve do 56. godine da postane otac i sad neće dopustiti da se išta dogodi njegovim blizancima Alexanderu i Elli
Vidi originalni članak

Odvjetnica Amal Clooney (39) prošli tjedan rodila je blizance Alexandera i Ellu, a par je sada odlučio dodatno uložiti u osiguranje kako se malenima ništa ne bi dogodilo.

George Clooney (56) kupio je za 838 tisuća kuna sasvim novi sustav osiguranja za 99 milijuna kuna vrijednu vilu u Sonningu u Engleskoj, gdje je par odlučio odgajati svoju djecu.Tako cijelo imanje para sada prekriva mreža lasera koji detektiraju svako kretanje na njihovom posjedu.

Uz novi sigurnosni sustav, par je unajmio i tjelohranitelje za svako od svoje djece. Zaštitari se nalaze uz malene čak i dok oni spavaju te će ih pratiti gdje god će ići. Pretpostavlja se da će cijelu tu skupinu zaštitara plaćati oko 2,1 milijun kuna godišnje.

George i Amal odlučili su voditi manje opasne živote nakon rođenja blizanaca pa tako on više neće ići u Sudan i Kongo, a ona će se kloniti Iraka i ostalih mjesta u kojima nije dobrodošla zbog svog posla. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Art Vandelay & Son, Inc. 13.06.2017.

    Ovaj ima vilu od 99 mil dolara, a keanu reeves živi u stanu i sa susjedima se vozi u podzemnoj. Stvari su malo drugačije kad imaš ženu kojom vitla njena taština, a ona vitla tobom i tvojim miljunima.

  • Koko.Re 12.06.2017.

    Joj kad sam cula da im je htio Dat imena po tekili.. živote

  • Splicanka'92 12.06.2017.

    I ja bi tako da mogu 💗 l

Komentiraj...
Vidi sve komentare