To je to što me zanima!

George Michael zbog bolesti je otkazao svoj londonski nastup

U srijedu je trebao zapjevati u Royal Albert Hallu, no dobio je virusnu infekciju. Pjevač ima visoku temperaturu i zbog malaksalosti jedva može ustati iz kreveta
Vidi originalni članak

Pjevač, koji je u srijedu trebao zapjevati u Royal Albert Hallu, dobio je virusnu infekciju. Ima visoku temperaturu i zbog malaksalosti jedva može ustati iz kreveta. George Michael (48) zato je morao otkazati koncert u Londonu. Liječnik mu je preporučio dulji odmor. Turneju će nastaviti tek kad se oporavi i kad mu ojača imunitet. Britanac je rekao da je razočaran jer neće nastupiti pred najdražom publikom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • darkan 28.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • darkan 28.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare