To je to što me zanima!

Gérard Depardieu prodaje dio zbirke umjetnina na aukciji

Jedan od ključnih komada na aukciji je brončana skulptura kipara Germainea Richiera, čija je vrijednost procijenjena na 800.000 eura
Vidi originalni članak

Gérard Depardieu (74) prodaje dio svoje zbirke umjetnina, pa će se na dražbi u Parizu u utorak i srijedu naći oko 250 djela u vlasništvu francuske filmske zvijezde.

IMA FRANCUSKO I RUSKO DRŽAVLJANSTVO Gerard Depardieu je podržavao Putina, ali sad mu poručuje: 'Položite oružje i pregovarajte'

Očekuje se da će na dražbi biti ponuđene skulpture Augustea Rodina, umjetnika kojega je Depardieu utjelovio u filmu s glumicom Isabelle Adjani, slike i crteži Pabla Picassa, Georgesa Braquea, Fernanda Légera i Alexandera Caldera.

Očekuje se prihod između tri i pet milijuna eura

Jedan od ključnih komada na aukciji je brončana skulptura kipara Germainea Richiera, čija je vrijednost procijenjena na 800.000 eura.

Aukcijska kuća Drouot očekuje ukupan prihod između tri i pet milijuna eura.

Optuživali ga za seksualno zlostavljanje

Depardieu je glumio u dvjestotinjak filmova. Nedavno je ovaj 74-godišnjak punio naslovnice zbog optužbi za seksualno zlostavljanje za koje ga je optužilo više žena. 

U PROŠLOSTI SU BILI PRIJATELJI Depardieu više ne hvali Putina: 'Za njegove lude, neprihvatljive ispade nije kriv ruski narod!'

Optužbe su iznijele glumice, šminkerice i produkcijsko osoblje, od kojih su neke žene govorile anonimno, a navodno se uznemiravanje dogodilo za vrijeme snimanja 11 filmova između 2004. i 2022. Nijedna od 13 žena nije pokrenula pravni postupak protiv Depardieua.

Ipak, formalna istraga pokrenuta je 2020. godine nakon tužbe koju je podnijela Charlotte Arnaud i još uvijek je u tijeku. Depardieuov pravni zastupnik Cabinet Temime odbacio je sve optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PraznaSlama_1 25.09.2023.

    Mora da zivot uz putina ipak nije tako dobar kak si je zamislio…

Komentiraj...
Vidi sve komentare