To je to što me zanima!

Gianna: Obradila sam Brenu, ali narodnjake ne želim pjevati

Na obradu Breninog hita iz 80-ih godina došla je nakon što joj je prijateljica pjesmu objavila na 'Fejsu'. Na promociji pjesme bili su Vuco, Horvat Čagalj, Lupino...
Vidi originalni članak

Odlučila sam se definitivno posvetiti pjevačkoj karijeri, rekla je Gianna Apostolski.

Pjevačica je na promociji pjesme 'Mene čuva mama' plijenila pažnju u ružičastoj haljini peplum uzorka. Kako kaže na obradu Breninog hita iz 80-ih godina došla je nakon što joj je prijateljica pjesmu objavila na Facebooku.

Dozvolu za obradu pjesme tražila je od same Lepe Brene koja joj je to s oduševljenjem dopustila. 

- Kao mala stalno sam slušala Lepu Brenu i išla na njezine koncerte. Ali ona mi ipak nije glazbeni uzor. Znam samo da narodnjaci ne dolaze u obzir, to nikako ne želim pjevati - rekla je Gianna.

Otkrila je da će cijelo ljeto provesti na turneji od Slovenije do Jadrana. Usprkos obavezama ipak će odvojiti nekoliko dana za odmor s ekipom na Zrću. 

- Ja sam stara partijanerica, za Zrće sam priredila čak šest kupaćih kostima - rekla je Gianna kojoj su podršku na promociji pružili Siniša Vuco, Daniel Delale, Hana Hadžiavdagić, Horvat Čagalj, Stefan Lupino i Nikola Maurović. 

Vuco nije bio raspoložen za davanje izjava. Komentirao je da je dovoljno slavan i da mu to zbog toga nije ni potrebno.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • crna55bitch 22.06.2012.

    Danica' obradila' Brenu??Ideš..

  • 20.06.2012.

    Dali podršku na promociji pružili Siniša Vuco, Daniel Delale, Hana Hadžiavdagić, Horvat Čagalj, Stefan Lupino i Nikola Maurović!!!!Hahahahahahahahah društvo za 5 sve sponzoruša do sponzoruša........

  • nivesnina 20.06.2012.

    ajme i kuku,ajde doma odgajaj dite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare