To je to što me zanima!

Gianna se udala, izbacili je s farme sa Gotovčevima...

U vrijeđanju Simone i Petre sudjelovali su Ante i Gianna. U showu se takvo ponašanje ne tolerira pa su zajedno sa Simonom sinoć napustili imanje
Vidi originalni članak

Nakon što je Petra zbog kršenja pravila diskvalificirana iz finala Farme kažnjeni su su i ostali akteri incidenta. U verbalnom vrijeđanju, naguravanju i fizičkom nasrtaju Petre i Simone sudjelovali su i Ante i Gianna kojima je nakon obreda vjenčanja Kocka objasnio da Farma takve postupke ne tolerira. Zbog nepoštivanja drugih farmera, Farme i njenih vrijednosti Simona, Ante i Gianna sinoć su umjesto svadbene proslave morali napustiti Farmu.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • bosutsko 31.05.2009.

    PRVO SAM BILA LJUTA NA NOVU TV JER SU IZBACILI PETRU, ALI SAD KAD SU ONE SMEĆARE IZBACILI SVAKA ČAST NOVOJ TV.TAKO ŠTA GLUPO KAO ŠTO SU TA 3 LIKA SE NE VIĐA ČESTO. A MLADOŽENJU DA I NE SPOMINJEM NAMAZAN KO DEVA I JOŠ SE LJUT.I PAZI.

  • nea-zg 31.05.2009.

    a šta je gianna mislila,pa sve se vraća sve se plaća,brzo joj se i vratilo.jadnice jadna ti i gotovcevi bez nove tv niste nista.trebala bi joj se klanjat a ne pokazivat srednji prst.sigurno ces dobit posao na htv-u ,jeah!

  • Esprit27 31.05.2009.

    Kao prvo da sam na mjestu Petre tužila bih smjesta onu psihički bolesnu Glupavčevu. Ima dokaz kao kuća..i uz to svojim potpisom znala je da ju se snima..prema tome sudski spor dobiven. Danica je najjeftinija drolja koju se moze povećalom tražit. Ružna gadura i pokvarena do srži. Dušu bi tamo svi prodali za pare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare