To je to što me zanima!

Gibonni objavio video spot za pjesmu "20th Century Man"

Pričao sam s Gibonnijem o idućem koraku vezano uz suradnju na spotu i oboje smo se odmah složili oko ideje za pjesmu "20th Century Man", rekao je režiser
Vidi originalni članak

Nakon odličnih videospotova za singlove 'Hey Crow' i 'Broken Finger' sa aktualnog albuma '20th Century Man', Gibonni nam predstavlja novi videospot i to ovoga puta  za naslovnu pjesmu albuma.

Video spot za pjesmu '20th Century man' režirao je Filip Filković Philatz, a o suradnji s Gibonnijem je izjavio:

- Pričao sam s Gibonnijem o idućem koraku vezano uz našu suradnju na video spotu i oboje smo se odmah složili oko ideje za pjesmu "20th Century Man". Dugo smo pričali i iz toga sam pokupio sve njegove emocije po pitanju prijašnjeg vremenskog razdoblja, na koje smo se željeli reflektirati u videu. Spot se obraća jednom periodu koji se trenutno u većini slučajeva stereotipno prikazuje u popularnoj kulturi tako da sam želio izbjeći taj tipičan pristup i krenuo proučavati ikoničke događaje tog vremena kako bi izvukao kvalitetne reference i ideje, sve skupa spojim u video spotu kroz apstraktnu dinamičnu radnju.

Snimanje je bilo jako zabavno i nama iza kamere i Gibonniju, koji je ovaj put morao napraviti puno stvari koje inače ne radi na spotovima; trčao je i probijao se kroz zidove, padao na pod, podizao se, ponovno padao i dao svoj duh snimkama s kojima smo kasnije radili. Ovo nam je već šesti spot na kojem surađujemo između ostalih projekata, tako da smo se već dobro upoznali, znali što zapravo u kojem smjeru kuca i što kako funkcionira s obje strane , ultimativno da napravimo i predstavimo spot kakav trenutno nitko ne očekuje - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ševa na polju 27.08.2013.

    nedo Bog da ga vuco čuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare