To je to što me zanima!

Gibonni otkrio kako smršaviti bez čestog odlaska u teretanu

Zlatan Stipišić Gibonni je na tribini Hrvatskog društva skladatelja, 'Tekstopisci u poeziji' otkrio do sada nepoznate detalje svog profesionalnog, pa i privatnog života
Vidi originalni članak

Zlatan Stipišić Gibonni je na tribini Hrvatskog društva skladatelja, 'Tekstopisci u poeziji' otkrio do sada nepoznate detalje svog profesionalnog, pa i privatnog života. Odgovarajući na pitanje voditeljice, Mirele Priselac Remi, Gibonni je govorio o nastanku tekstova nekih pjesama:
-Kad pišem pjesmu moram biti sam, isključivo sam mogu nešto pisati. Naime, strašno je važno da se pjesma svidi meni, da ju doslovno doživim cijelim tijelom, pa i kožom, prije nego ju pustim publici na prosudbu. Ne zadovoljavam se dobrim, pjesma mi mora zvučat odlično', kaže Gibonni.

Govorio je i o važnosti svog pokonog oca Ljube, pa i pokojnog Dina Dvornika za svoj glazbeni razvoj, o tome kako mu Dvorniku ogroman hit 'Zašto praviš slona od mene' napisao za pet minuta, najlakše od svih svojih pjesama. 

Ali, naravno, publiku su najviše zabavile njegove izjave o zanimljivostima iz privatnog života.
-Kad sam shvatio da se debljam, prvo sam pomislio na teretanu. No, tamo strašno smrdi po nogama i ostalim dijelovima tijela, pa mi nije padalo na pamet tamo ići vježbati. Zato sam kupio komad zemlje u brdima iznad Makarske i na prilično velikom zemljištu posadio krumpir. Strašno mi je rodilo, čak i tamošnji stanovnici nisu mogli vjerovati', pričao je Gibo oduševljenoj publici.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DELETED222 01.06.2016.

    Covjek zna kako utkati magiju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare