To je to što me zanima!

Gigantska jahta Ivanke Trump nije 'stala' uz splitsku obalu

Jahta 'Rising Sun' na kojoj plovi Ivanka Trump s obitelji i prijateljima imala je problema s privezivanjem uz splitsku Zapadnu obalu. Gradska tvrtka time je izgubila zaradu veću od 10.000 kuna
Vidi originalni članak

Kapetan jedne od deset najvećih jahti na svijetu, 'Rising Sun', htio se privezati uz Zapadnu obalu, no bez uspjeha. Prema službenom objašnjenju, voda je u tom djelu bila preplitka, piše Slobodna Dalmacija

Megajahta, duga 138 metara, svoj je smiraj našla nešto kasnije uz novoizgrađeni vez s vanjske strane lukobrana Gradske luke.

'Rising Sun' je, kažu promatrači, zbunio lučke mornare na Zapadnoj obali koji se nisu uspjeli snaći u zahtjevnoj situaiciji. 

Voditelj privezišta Alex Kvarantan ispričao je da je kapetanu jahte ponudio usridenje, s kojim bi bilo manje problema, no on je odlučio produžiti na drugo mjesto. 

U 'plutajućoj vili' 'Rising Sun', kći kandidata za američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump (34) sa suprugom Jaredom Kushnerom i njihovo troje djece već danima obilazi mjesta na Jadranu, Nedavno je fotografirana u šetnji dubrovačkim Stradunom s bivšom suprugom Ruperta Murdocha, Wendi Wang

Jahta, čiji je vlasnik jedan od osnivača filmske kuće Dreamworks, David Geffen, u sebi ima teretanu, kino, košarkaško igralište, bazen, prostranu palubu, osam kabina i dizalo. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • pumpi 18.08.2016.

    idem vidit gđicu Wang, vidim mlada neka treba, ajde OKE, pa reko da vidim ko je taj Rupert...majko milena ! :-)))) AHAHAHAHHAHHHH !

  • e moj narode... 18.08.2016.

    Gigantska jahta Ivanke Trump...čiji je vlasnik jedan od osnivača filmske kuće Dreamworks, David Geffen,..???? čija je onda ova barkica..??

  • Hristos se rodi 18.08.2016.

    Zivio trump unistavac ljevichata

Komentiraj...
Vidi sve komentare