To je to što me zanima!

Giggs pokušao zavesti majku svoje ljubavnice, bratove žene

Nogometaš je tijekom obiteljskih okupljanja flertovao s majkom svoje ljubavnice i šogorice. Iako su mu prijatelji govorili kako je to očito, on je to oštro opovrgavao
Vidi originalni članak

Nakon što su se mediji raspisali o tome kako je Ryan Giggs (37) svoju suprugu Stacey Cooke prevario sa šogoricom Natashom (28), to jest, bratovom ženom, u javnost su izašli i neki novi podaci. Naime, nogometaš je navodno pokušavao zavesti i mamu svoje šogorice, piše Mirror. Neki članovi obitelji primjetili su tijekom obiteljskih okupljanja da je nogometaš poprilično blizak s Natashinom mamom Lorraine Lever (49), pa su ga na to pokušavali i upozoriti. Ryan se samo smijao svemu što mu se zamjeralo, no bilo je vidljivo da su se stvari zahuktavale. 

Ryanova šogorica Natasha pomno je skrivala vezu s nogometašem pred njegovim bratom Rhodrijem kako bi sačuvala svoj brak. Inače, supruga nogometaša, Stacey, stala je na njegovu stranu nakon što su se mediji raspisali o njegovoj aferi. Ona je uvjerena da joj Natasha već duže vrijeme pokušava oteti muža. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 08.06.2011.

    Samo ti udri sa strane meštre, imaš love, iza sebe veliku karijeru i sad možeš uživat i boli te k...

  • Manch Utd 08.06.2011.

    evo materijala za meksičke sapunice...

  • user_57334 08.06.2011.

    a ono..cisto da se o tigeru vise ne pise. isto meni nije jasno kako ovi poznati misle da mogu sakriti afere. da je stvarno cist, ta super zabrana mu ne bi ni tribala, al ajde, njegov problem.nego, puno je zena koje su s nekim poznatim cisto iz publiciteta. ne kuzim zasto misle da ce to ostati zauvijek tajna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare