To je to što me zanima!

Giriček: Tužio sam majstore, ne želim plaćati ničije greške

SPORNE PLOČICE Giriček kaže da su mu sfušali kuhinju, a majstori da im nije platio. Bivši košarkaš kaže da su fuge pustile boju pa su zbog toga pločice posivile
Vidi originalni članak

Bivši NBA košarkaš Gordan Giriček (37) sudi se s majstorima koji su mu uređivali stan. Traži da mu nadoknade novac za kuhinjske pločice koje su upropastili. Fuga je pustila boju pa su posivile.

- To su reljefne pločice i oni ih nisu znali fugirati, a rekli su da znaju. Dvaput su ih radili i dvaput su sfušali. Morao sam skinuti pločice sa kuhinjskog zida i staviti nove. Sudski vještak je utvrdio da su mi krivo postavili pločice. Možda su mislili da imam novca pa će im to proći, ali ja neću plaćati ničije greške - kaže Giriček. Dodaje kako im je dao priliku da isprave grešku i tek drugi put pozvao sudskog vještaka. Od majstora potražuje nešto više od 14.000 kuna za uništene pločice, a s troškovima za sudskog vještaka iznos je porastao na više od 17.000 kuna. Prozvani majstori su uzvratili tužbom i traže 7500 kuna.

- Kuhinju mu je radio naš najbolji majstor i sigurno nije sfušao. Dvadeset godina postavljamo keramiku i nitko nas dosad nije tužio. Giričeku smo radili i zahod i kupaonicu. Nije nam platio ni kune za rad i sad bi još htio da mu mi platimo pločice - kaže suvlasnik keramičarskog obrta Robert Likar. Giriček uzvraća da nikad nikome nije ostao dužan, pa nije ni njima. Uvjeren je da će sud slučaj riješiti u njegovu korist.     

Idi na 24sata

Komentari 167

  • rođo101 12.10.2014.

    kada znamo da je izbjegavao plaćat obaveze za vlastito dijete,zašto bi mu vjerovali da i sada.ma ovi koji imaju para uvijek nešto cendraju i gledaju kako bi prošli da ne plate.

  • ankastazio 12.10.2014.

    pajdo, tako i triba, ne daj se, uz tebe smo

  • brunc23 12.10.2014.

    vi pisete o ovakvim temama koje nemaju veze sa vezom, samo zanimaju tracere i ljude koji nemaju raditi sta u zivotuu.. zasto nebi pisali o normalnim temama , npr o ultri sljedece ljeto u u Splitu ,karte izlaze sutra u prodaju a nema niti jedan jedini clanak o najvecem dogadaju sljedece godine. No bitno da se pise o plocicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare