To je to što me zanima!

Gisele vozi helikopter i u sedmom mjesecu trudnoće

Manekenka više ne skriva trudnički trbuh. Prvi će put postati majka. Tata je igrač američkog nogometa Tom Brady. Vjenčali su se u veljači
Vidi originalni članak

Da nema trbuha, ne bi se primijetilo da je trudna jer nije dobila ni kilogram viška, komentirali su prolaznici u New Yorku Giselinu liniju. Brazilska manekenka (29) trudna je sedam mjeseci. Rodit će oko Božića, navodno curicu. Prvi će put postati majka. Tata je igrač američkog nogometa Tom Brady (32). On iz prijašnje veze s Bridget Moynahanima ima dvogodišnjeg sina Johna Edwarda. Gisele i Tom vjenčali su se u veljači u Los Angelesu. Par je svadbu ponovio dva mjeseca poslije u Kostariki zbog njegova sina. Na svadbi su bila i Giselina tri psa. Nosila je vjenčanicu koju joj je dizajnirao John Galliano. Gisele i Tom hodaju od 2006. godine. Prije njega je godinama bila u vezi s Leonardom DiCaprijem (34). Unatoč trudnoći, Gisele su nedavno angažirali u reklami za ogrtače, a trbuh su joj izbrisali  u photoshopu. Viđena je i kako u stan unosi namještaj, a posljednjih nekoliko tjedana uči voziti helikopter. Jedna je od boljih učenica, no liječnik joj je savjetovao da pilotirati smije do kraja studenog. Gisele je u trudnoći sretna jer napokon smije jesti što god poželi. Najdraži su joj cheeseburgeri. Liniju održava svakodnevnim vježbanjem. Čim se ustane, vježba jogu, a najmanje tri puta na tjedan igra odbojku i jaše konje. Gisele je najbolje plaćena manekenka na svijetu i 16. najbogatija žena na svijetu. Procjenjuje se kako ima 705 milijuna kuna.

CURICU OČEKUJE OKO BOŽIĆA
Gisele je pokraj bebine sobice uredila sobu za dadilju. Kolijevku nije kupila jer ima drvenu, koja je generacijama u njezinoj obitelji. Njezina je baka spavala u toj kolijevci, potom majka, pa zatim Gisele, a sad će i njezina curica, kaže izvor blizak manekenki.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sanjalica34 27.10.2009.

    uopšte nije lijepa a to što vozi halikopter a trudna nije mi neka vijest ...šta su sve žene radile u visokoj trudnoćipa se nisu našle na ovim stranicama

  • tajnamoja 27.10.2009.

    I mjesec dana nakon poroda će nositi donje rublje za Victoria Secret...mene samo zanima kako je to moguće? I ako mi netko može odgovoriti, zašto nijednoj celebrity mami ne popuca stomak, a drugim mamama da?

  • mrljica 27.10.2009.

    malo joj para , pa ne triba cudit ako nakon 20 dana nakon poroda pribaci dite na bocu i krene u teretanu da bi nakon misec dana bila na pisti. Zato joj triba dadilja, a mene pece savjest kad ja jednom tjedno ostavim svoje da odem na kavu.. jba. Ne valja ni moja ni njezino.

Komentiraj...
Vidi sve komentare