To je to što me zanima!

Gdje ovo nositi? Dizajneri su manekenke stavili iza rešetaka

Iako Garetha Pugha stručnjaci hvale, mnogi su se pitali gdje se takva odjeća uopće može odjenuti. Modeli su se činili kao da u utegnutim rešetkama ne mogu udahnuti
Vidi originalni članak

Britanac Gareth Pugh poznat je kao fetišist koji obožava dizajnirati sado-mazo odjeću. Na Pariškom tjednu mode manekenke je stavio iza zatvorskih rešetaka. Glave modela prekrio je crnim plastičnim maskama u obliku suza. Odmakom od trendova oduševio je modne kritičare, iako su modeli izgledali kao da ne mogu ni udahnuti u utegnutim rešetkama.

Iako ga stručnjaci hvale, mnogi su se pitali gdje se takva odjeća uopće može odjenuti. Nicola Formichetti, dizajner kuće Mugler i glavni stilist Lady GaGe, imao je zadatak vratiti sjaj svojoj kući, no modni znalci tvrde kako u tome nije uspio. Ekstravagancije koje dizajnira za GaGu su nepogrešive, no u Mugleru nikako da pogodi dobitnu kombinaciju. U prošloj sezoni njegov prijedlog bile su plastične hlače i rekviziti kakvi se mogu pronaći samo u seksi shopovima, a ovaj put odlučio se za svijetle tonove odmaknuvši se od svega što je dosad radio.

Zamjerili su mu što je prije početka revije pokazao video u kojem GaGa nosi Muglerovu odjeću. Više bi ga cijenili da je pjevačicu prošetao pistom, kao što je to učinio ovog proljeća na Tjednu mode u Parizu.

'Ne zezajte mi prijatelja, pojest ću vas'

Lady GaGa otvorila je Muglerovu reviju uz prijetnju: 'Nemojte se zezati s mojim prijateljem, inače ćete osjetiti moj bijes. Pojest ću vas'. Javila se publici na reviji s videozida.

Andrej Pejić zabavljao se na 'afteru'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • targus 30.09.2011.

    meni je sve cool:))

  • emili 29.09.2011.

    dokle seže ljudska glupost i snobizam? Jadne žene ne mogu u tome ni disati. Čisti idiotizam a ne moda.

  • anchyzu 29.09.2011.

    živi promašaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare