To je to što me zanima!

Glamur na hrvatski način: Seve je 'furala' štake s kristalima

UPEČATLJIVE HALJINE Domaće zvijezde godinama se odabirom večernjih toaleta trude zablistati na crvenom tepihu uoči dodjele svečanih nagrada
Vidi originalni članak

Nagrada Večernjakova ruža dodjeljuje se od 1994., a čitatelji glasaju za najdraža im lica iz svijeta zabave.

Svake godine domaće dame pokušavaju zasjeniti svoje kolegice s estrade izborom glamurozne haljine za crveni tepih. Prije četiri godine Severina (45) je imala operaciju koljena, pa se na svečanoj dodjeli pojavila sa štakama koje je dala ukrasiti kristalima. Gospođa Kojić odabrala je teatralnu, pernatu kombinaciju srbijanskog dizajnera Mihaila Anušića. Osim donjeg dijela haljine, perje je krasilo i Sevkin bijeli plašt. Sve je upotpunila pastelnom Zarinom torbicom i jarkim lakom za nokte.

Njezina estradna kolegica Jelena Rozga (40) izabrala je bajkovitu haljinu švedskog brenda H&M Conscious. U bijelo-sivoj haljini koja se u donjem dijelu širi poput krinoline, Rozga je u prvi plan stavila svoj dekolte. Kombinaciju je podigla crvenim ružem za usne i zlatnom clutch torbicom.

Glumica Judita Franković (36) i televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić (36) za crveni su tepih odabrale odvažnije i zavodljivije modne kombinacije domaćeg dvojca Envy Room. Voditeljica je zablistala u seksepilnoj haljini dubokog proreza koji je sezao gotovo do pupka.

Samo dva mjeseca prije raskinula je zaruke s Mirjanom Vlahovićem (36). Zavodljiva je bila i glumica, koja je odjenula crvenu haljinu bez naramenica. Ovogodišnja dodjela bit će 16. ožujka u zagrebačkom HNK.

Pogledajte kako je Severina kopirala stil poznate hrvatske youtuberice.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sadilinikada 16.03.2018.

    samo sve u Srbiju nagrade nek idu

  • bubamara2103 16.03.2018.

    A poanta ovog članka je?

  • intellectus 15.03.2018.

    Bože sačuvaj, sada će nam još i modu "posrbiti"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare