To je to što me zanima!

Glamur na premijeri filma Duhovi Sarajeva u Zagrebu

Film Duhovi Sarajeva zagrebačke filmoljupce je na premijeri u kinu Cinestar dobro nasmijao. Na predstavu su došle sve najveće zvijezde filma
Vidi originalni članak

Drago mi je da ste došli u ovolikom broju. Još bi mi draže bilo da kino dvorane budu tako pune kad se ulaznice budu naplaćivale, da nam se nešto od uloženog i vrati, obratio se publici Enis Bešlagić nakon premijere filma 'Duhovi Sarajeva' u zagrebačkom Cinestaru. Bešlagić uz Severinu i Davora Janjića u filmu igra glavnu ulogu, a s redateljem Dinom Radonićem i Severinom potpisan je i kao koproducent filma. Zagrebačka publika dobro se nasmijala filmu. Najvećim je pljeskom nagradila Severinu, koja je na premijeru došla u glamuroznoj zelenoj haljini, golih leđa.
- Drago mi je da je film napokon završen. Meni se sviđa, a nadam se da će se svidjeti i publici. Uopće mi nije bitno hoću li na njemu zaraditi - kaže Severina, kojoj se u filmu jedino nisu svidjele scene u kojima je njezino lice u krupnom planu.
- Snimajući film, shvatila sam da je posao filmskoga glumca najljepši posao na svijetu. Davor i Enis odmah su me prihvatili kao ravnopravnog člana ekipe. Poučavali su me kako da glumim pred kamerama isto kao što me Galiano Pahor uvodio u kazališnu glumu - rekla je Severina, kojoj su zasuzile oči kad je spomenula nedavno preminulog prijatelja. Kaže da ima ponudu za novi film, ali o tome ne želi govoriti prije nego što snimanje počne. Sad joj je prioritet završetak albuma, koji izlazi početkom ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • entoni 16.01.2008.

    Čestitam slatka Sev !!!!!

  • harley 09.01.2008.

    ma film je nista posebno...nedovrsen :P

  • saltyL 09.01.2008.

    +Dama+ : uopce se nije \"prenemagala\" vidjelo se kako joj je teško, ali je ipak \"odradila\" tu premijeru... glupa si i teško ti je to priznati, slažem se sa urbanistom (isto sam nabavio DVD) ali moram priznati da je Seve jednako dobra kao ostali glumci, jedino me je ono Janjić ugodno iznenadio jer je bio super, ostali su prosječni, pa i Seve

Komentiraj...
Vidi sve komentare