To je to što me zanima!

Glavni glumac 'Jokera' izjurio s intervjua zbog jednog pitanja

Sat vremena kasnije se vratio kako bi završio intervju opravdavajući se da se uspaničio jer nije očekivao to pitanje niti razmišljao o takvoj situaciji
Vidi originalni članak

Glumac Joaquin Phoenix (44) iznenadio je javnost nakon što se 'pokupio' s intervjua. Sve je kulminiralo kada su ga novinari pitali misli li da bi njegov novi film 'Joker' mogao inspirirati baš one ljude o kojima je riječ u filmu, s potencijalno tragičnim rezultatima.

Phoenixa je pitanje iznenadilo i nje znao što odgovoriti.

- Zašto? Zašto bi? Ne ne... - promrmljao je glumac prije nego je otišao.

POGLEDAJTE VIDEO O NAJBOGATIJIM GLUMCIMA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sat vremena kasnije, nakon pregovora s agentom, vratio se kako bi završio intervju opravdavajući se da se uspaničio jer nije očekivao to pitanje niti razmišljao o takvoj situaciji.

U filmu, Joaquin igra Arthura Flecka, samotnjaka s neuspjelom karijerom komičara koji živi s bolesnom majkom.

Glumac je za tu ulogu dobio fantastične kritike, a film je osvojio Zlatnog lava na 76. Venecijanskom filmskom festivalu. 

Inače, Joaquin je morao proći kroz dramatičnu transformaciju da bi dobio ulogu. Izgubio je čak 23 kilograma uoči snimanja, a nedavno je otkrio kako je to napravio uz nadzor doktora jer je želio da cijeli proces bude u potpunosti siguran.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.09.2019.

    Koji idiot moras biti da postavis takvo pitanje...Znaci ako slusajno kakvom dilberu to nije palo na pamet,eto-daj mu ideju...so stupid...

  • muž 24.09.2019.

    Vidio Rebica pa ga oponaša 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare