To je to što me zanima!

Glazbene zvijezde koncertom skupa u borbi protiv raka dojke

Akciju humanitarnog karaktera podržalo je više od tristo gostiju, a među njima su bile i osobe iz javnog života. Pjevali su Luka Nižetić, Bojan Jambrošić. Žanamari...
Vidi originalni članak

Fitness Pink Ribbon akcija je humanitarnog karaktera. Za borbu protiv raka dojke, bolesti od koje se godišnje u Europi ugasi oko 140 000 života, na bazenu World Class-a 15. listopada pjevali su brojni glazbenici. Događaju je prisustvovalo tristotinjak gostiju. Pjevali su Luka Nižetić, Meritas, Žanamari Lalić, Bojan Jambrošić i fantastična slovenska grupa ALL4PLAY, često nazivana slovenska ABBA. U izvrsnoj atmosferi, naoružani pozitivnim stavom i vođeni plemenitim ciljem okupljeni uzvanici objavili su 'rat' protiv raka dojke.

Akciju su podržali  mnogobrojni gosti i poznata imena javnog života, koji su se zadržali do sitnih jutarnjih sati. 

- S veseljem smo prihvatili poziv organizatora, jer mislimo da bi svatko od nas trebao biti primjer drugima, a radi sudjelovanja na humanitarnom eventu 'Fitness Pink Ribon' nije nam bio problem odgoditi već postojeće planove i doći iz Slovenije - rekli su članovi grupe ALL4PLAY, a istog je mišljenja bio i Bojan Jambrošić. 

- Drago mi što sam imao priliku svojim nastupom podržati plemeniti cilj ovog humanitarnog događaja - zaključio je Bojan. 

Nestlé žitarice su za ovu priliku osigurale posebno Pink Ribbon pakiranje FITNESS žitarica čijom kupnjom donirate 1 kunu udruzi Europa Donna Hrvatska,koja radi na podizanju javne svijesti o problemu raka dojke, promiče unapređenje opće edukacije, rano otkivanje, optimalno liječenje, rehabilitaciju, palijativnu skrb i istraživanje bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare