To je to što me zanima!

Glazbenici oduševili publiku na koncertu za Udrugu 'Srce'

Veliko srce pokazali su Sandra Bagarić, Vlado Kalember, Bacardy band, Minea, Rajko Suhodolčan, Neda Ukraden, Željko Krušlin Kruška, Lidija Bačić te M. Rucner
Vidi originalni članak

Kao i prošle godine, Udruga 'Srce' iz Svetog Ivana Zeline i ove godine je organizirala humanitarni koncert za svoje štićenike. U četvrtak, 2. svibnja, brojni poznati odazvali su se pozivu te nastupili u sportskoj dvorani. 

Publiku je najviše oduševio nastup violončelista Marija Rucnera. Veliko srce pokazali su i Sandra Bagarić, Vlado Kalember, Bacardy band, Minea, Rajko Suhodolčan, Neda Ukraden, Željko Krušlin Kruška i Lidija Bačić te Bojan Bertek i Filip Filipović. 

- Sakupljena su očekivana sredstva, za asistenture u nastavi i skrbi za sljedeću godinu. Sakupilo se oko 50.000 kuna. Udruga 'Srce' Zelina se svima koji su došli i građanima i našim glazbenicima od srca zahvaljuje - izjavila je za ShowBizzMagazin.hr Đurđa Penava, predsjednica Udruge 'Srce. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marci2812 07.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sanja50 07.05.2013.

    mario je super.a i ima od koga učiti,od svoje seke koja je isto dobra.šteta da nisu nešto zajedno izveli.

  • Sanja50 07.05.2013.

    ovakvih akcija bi trebalo biti i više,a i više izvođača.svaka pohvala onima koji se odazovu pozivu za ovakvu potrebu.BRAVO ZA SRCE I IZVOĐAČE!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare